Branduri

O nouă lumină
în iluminatul pentru
camera copiilor

Idei de iluminat decorative şi pline de imaginaţie pentru camerele copiilor

 

Decorarea camerelor copiilor înseamnă de fapt crearea unui mediu care nu numai că
îi face pe copii să se simtă în siguranţă, dar îi şi menţine cu adevărat în siguranţă. Cu toate acestea, găsirea acelui echilibru perfect între siguranţă şi dormitorul visurilor copilului tău se poate dovedi a fi chiar o provocare. Din acest motiv, Philips a creat o gamă specială de lămpi pentru dormitoare de copii care nu sunt numai decorative şi amuzante, dar sunt şi perfect sigure pentru copii, aceştia putând să le ia şi să se joace cu ele.

Decoration

Iluminarea drumului către tărâmul visurilor lor

Bedroom by day, magic kingdom by night! With a little help of Philips LED technology a team of tough superheroes, beautiful Disney princesses and other friendly characters illuminate your child’s room and bring stories alive, making playtime more fun and bedtime routines easy breezy.

Lanterne amuzante

Lanternele colorate de la Philips pentru copii îi ţin companie copilului tău ori de câte ori are nevoie să se aventureze în întuneric pe timpul nopţii. Lanternele se pot ţine confortabil şi uşor în mânuţele copiilor şi sunt concepute pentru a încăpea perfect în buzunarul de la pijamaua copilului tău.
get-inspired-stir-up-thumb-01
Lămpi de masă liniştitoare
Ce ar putea fi mai liniştitor pentru un copil decât să fie vegheaţi de super eroul preferat sau de prinţesa Disney preferată în timp ce li se citesc poveşti?
Este proiector? Este lampă de veghe? Este amândouă!


Cine a spus că poveştile de adormit copiii trebuie să fie citite dintr-o carte? Uimeşte-ţi copilul şi fă poveştile mai interesante cu lampa de veghe şi proiectorul de poveşti pentru copii de la Philips combinate într-una singură.

Siguranţa înainte de toate!
Atunci când vine vorba despre siguranţa copilului tău, nu se poate spune niciodată că se merge prea departe.
Cel puţin asta simţim noi. Din acest motiv, lămpile de la Philips pentru copii sunt:
În siguranţă sub pături cu SoftPals
SoftPals sunt lămpi portabile prietenoase care îţi ajută copilul să se simtă în siguranţă în timpul nopţii, iluminând colţurile cu umbre şi alungând monştrii cu lumina lor blândă şi prietenoasă. Sigure, delicate, maleabile, deosebit de dornice de a fi strânse la piept şi concepute pentru a fi luate peste tot, SoftPals reprezintă tovarăşul ideal al copilului tău pe drumul către tărâmul viselor.

1. confecţionate din material sigur

2. incasabile

3. prevăzute cu un cablu de alimentare extrem de puternic, dacă este necesar

4. întotdeauna reci la atingere datorită tehnologiei de iluminare cu LED-uri

5. conforme cu majoritatea reglementărilor stricte de siguranţă

 

Produse apreciate

© Disney 2015