Branduri

Descoperă lămpile noastre Disney
şi Marvel pentru copii

Lămpi SoftPal


Fă cunoştinţă cu SoftPals: micii noştri prieteni cu lumină sigură, blândă şi delicată. Îndepărtează întunericul şi îi ajută pe copii să se simtă în siguranţă pe timpul nopţii. Sau îi însoţesc în timpul unei deplasări nocturne către baie.

Personaje grozave

Salută-i pe Mickey, Minnie şi Winnie. Aceştia îl vor supraveghea pe micuţul tău stând confortabil lângă pat. Puţin mai mari ca dimensiune, luminând delicat pentru a alunga întunericul. Şi când este momentul pentru povestea de adormit copiii, îţi pot sta în tihnă alături, luminând delicat paginile pline de aventuri. Sigure când sunt transportate, uşor de încărcat pe postamentul propriu.


Personaje noi alimentate de baterie

Familiarizează-te de asemenea cu noile personaje Olaf, Sofia, Elsa şi cu mereu curajosul Spider-man. Lămpi portabile care pot fi alintate, transportate şi transformate în prieteni de joacă. Confecţionate din material cu silicon moale şi flexibil. Alimentate de baterie, iar după 5 minute lumina se va stinge automat pentru a economisi baterie.
 

SleepTime Mickey

 
Ai făcut deja cunoştinţă cu noul nostru prieten, SleepTime Mickey? O lampă de masă cu indicator pe timp de noapte. Atunci când se aprinde butonul în formă de lună de pe abdomen, este timpul să mergi la culcare. Dar când butonul în formă de soare străluceşte, este timpul să-ţi începi ziua.

Cu o apăsare delicată pe cap, SleepTime Mickey va emite o lumină caldă cu care să te joci sau cu care să citeşti o poveste de adormit copiii. Uşor şi amuzant de folosit, tovarăşul ideal la culcare.

Vezi lampa   Informaţii suplimentare
 

Lămpi de veghe cu senzori


Visând la locuri de poveste sau la aventuri cavalereşti…dar există întotdeauna acel moment în care trebuie să te dai jos din pat. Pentru o mică deplasare la baie. Sau pentru un început în forţă al unei zile noi.

Cu lămpile de veghe cu senzori de la Philips, o simplă mişcare precum o deplasare le va porni automat. Luminând delicat întunericul cu lumina lor albă caldă. Şi datorită sistemului de alimentare cu baterie, acestea pot fi amplasate oriunde vrei.


Vezi lămpile

Lustre

 

Lustrele Philips le oferă copiilor un farmec plin de imaginaţie. O distribuţie de personaje Disney şi Marvel renumite dau naştere la modele şi umbre jucăuşe pe pereţi, creând atmosfera magică în care se exprimă visurile şi fanteziile.

Vezi lămpile

Proiectoare şi lămpi de veghe 2 în 1


Petrece-ţi timpul visând cu propria ta poveste Disney sau Marvel pe tavan. Cu proiectoarele noastre uluitoare 2 în 1, fiecare încăpere devine magică. Alege între o lampă de veghe confortabilă sau comută la proiectorul de imagini şi roteşte una dintre cele trei rotiţe de film pentru a proiecta diferite scene Disney sau Marvel. Apoi relaxează-te, priveşte în sus şi pluteşte spre un tărâm al viselor colorate.

Vezi lămpile

Lămpi de perete şi tavan

 
Umple dormitorul copilului tău cu lumină şi culoare cu aceste lămpi de perete şi de tavan simple, sigure şi distractive. Personajele şi designurile sunt cu adevărat uimitoare şi se potrivesc în orice dormitor de copil.

 

Vezi lămpile

Lanterne

 
Orice aventurier sau visător are câteodată nevoie de cineva care să-l îndrume. Aceste mici lanterne prietenoase îi vor ajuta să-şi găsească drumul în întuneric, pentru a face aventurile mai mari şi mai atractive.

 

Vezi lămpile

Lanternă cu proiector 2 în 1


Proiectorul şi lanterna realizate de Philips şi Disney îţi vor uimi copilul cu poveşti magice. Roteşte rotiţele de film pentru a proiecta pe perete scene de film colorate şi distractive sau utilizează ca lanternă care să te îndrume în timpul unei aventuri în întuneric.

Vezi lămpile 

Lămpi de masă


Împarte poveşti de adormit copiii cu prietenii Disney preferaţi de pe aceste lămpi de noptieră simpatice şi colorate. Alege între lămpi cu LED-uri delicate alimentate cu baterii sau cu electricitate. Comutatoarele lor sigure accesibile pentru copii transformă lămpile de masă în tovarăşi perfecţi la culcare.

Vezi lămpile 

Lămpi de birou


Cine a spus că temele nu pot fi distractive probabil că nu a văzut noile noastre lămpi de birou pentru copii. Lasă diferitele personaje să strălucească cu lumina lor albă grozavă pe temele copilului tău pentru concentraţie optimă. Durabile şi protejate împotriva căderii. Gâturile lor flexibile facilitează reglarea în orice tip de poziţie de care ai nevoie.

Vezi lămpile 


© Disney 2015