Branduri

Lasă-te inspirat de lămpile pentru camera copiilor

Lasă-l pe SleepTime Mickey să fie de folos la culcare

 
Timpul reprezintă un concept neclar pentru copiii mici. În calitate de părinte, poate fi o bătaie de cap să-l faci pe micuţ să doarmă întreaga noapte. Philips cunoaşte importanţa unui somn bun în timpul nopţii şi valoarea unor activităţi corespunzătoare înainte de culcare pentru copilul tău. Tocmai de aceea am creat o lumină care va contribui la rezolvarea problemelor cu somnul.

 

Află mai multe

Permite eroului preferat al copilului tău să-i stârnească imaginaţia

 
Stârneşte imaginaţia copilului tău şi luminează-i dormitorul cu iluminatul plin de inspiraţie de la Philips pentru dormitorul copilului. Stimulează-le fantezia şi permite-le să pătrundă în lumea aventurilor cu Spiderman, The Hulk, Captain America, Iron Man….Vezi cum un simplu fascicul de lumină creează o multitudine infinită de posibilităţi.

 

Află mai multe

Descoperă cum lumina combină imaginaţia şi jocurile

 
Dormitorul unui copil reprezintă paradisul sigur pentru joacă. Şi locul în care li se îndeplinesc visurile. Este importantă păstrarea în echilibru a ambelor lucruri. Lumina poate reprezenta elementul cheie pentru aceasta. Făcându-l pe copilul tău să se simtă în siguranţă pe durata nopţii şi făcând în acelaşi timp din dormitor un loc plin de imaginaţie. Descoperă modul în care gama specială de lămpi de la Philip pentru dormitorul copilului le conectează cu lumea.

 

Află mai multe

© Disney 2015