Branduri

Familiarizează-te
cu toate personajele
de pe lămpile noastre Disney

Să ningăw


Studiourile de animaţie Walt Disney prezintă o poveste epică a aventurii şi comediei cu Frozen. Atunci când un profet blochează un regat în iarnă eternă, Anna, o tânără care visa la o viaţă mai bună şi Kristoff, un om de munte îndrăzneţ, pornesc împreună în cea mai măreaţă dintre călătorii pentru a o găsi pe Regina Zăpezii şi pentru a pune capăt vrăjii sale îngheţate. Confruntându-se cu înălţimi asemănătoare Everestului, cu creaturi mistice şi cu magie la fiecare pas, Anna şi Kristoff se luptă cu elementele, într-o cursă pentru salvarea regatului de la distrugere.

Anna

 
Anna este mai mult îndrăzneaţă decât graţioasă şi, în anumite momente, poate acţiona înainte de a gândi. Dar este de asemenea cea mai optimistă şi mai grijulie persoană pe care o vei întâlni vreodată. Cu o atitudine neînfricată, de persoană care nu se dă niciodată bătută şi cu credinţa sa în alţii, ea luptă pentru cei pe care îi iubeşte. În special pentru sora sa Elsa.

Elsa

 
Echilibrată, cu aer regesc şi rezervată şi având din naştere o putere frumoasă, dar periculoasă, Elsa are puterea de a crea zăpadă şi gheaţă şi o foloseşte pentru lucruri minunate. Cu condiţia să-şi poată controla emoţiile, care îi declanşează puterile.

Olaf

 
Lui Olaf îi plac îmbrăţişările calde. Conceput de puterile magice ale Elsei, el este de departe cel mai prietenos om de zăpadă din munţii de deasupra Arendelle.
Disney Frozen video

Maşini super-grozave

 
Lightning McQueen
Starul Cars, Lightning McQueen, #95, este o maşină de curse expertă căreia îi place să meargă mai repede decât repede. Iar când nu participă la curse, îşi petrece timpul în Radiator Springs împreună cu cel mai bun prieten, Mater.

 

Vezi lămpile

Prinţese Disney frumoase

 
Ariel
Ariel este o sirenă tânără, independentă şi hotărâtă, care îşi petrece timpul cântând şi visând cu ochii deschişi, dar care va risca totul pentru dragostea adevărată. 

 

Vezi lămpile

Disney Princesses video

 
Belle
Belle este încântătoarea frumoasă din Frumoasa şi bestia. Aceasta visează la dragoste şi la aventură şi crede că există bine în oricine – chiar şi în Bestie.


 

Vezi lămpile

Disney Aurora

Aurora


Frumoasa noastră adormită Aurora este o fată blândă şi iubitoare, crescută de trei zâne în pădurea în care îl întâlneşte pe Prinţ, unica sa dragoste adevărată.

 

Disney Rapunzel

Rapunzel

 
În Tangled, Rapunzel îşi petrece cea mai mare parte a vieţii într-un turn, numai imaginându-şi lumea din exterior, când îl întâlneşte pe Flynn Rider, cel care o ajută să-şi trăiască în cele din urmă visul.
Disney Cinderella

Cenuşăreasa

 
Cenuşăreasa este bună cu toţi şi are credinţa că dorinţele sale se vor îndeplini dacă va crede în continuare. Cu ajutorul naşei sale, zâna, aceasta se întâmplă.
 

 

Disney Snowwhite

Albă ca Zăpada

 

Cea mai frumoasă prinţesă Disney dintre toate, Albă ca Zăpada este bună şi blândă cu buzele roşii ca un trandafir şi pielea albă ca zăpada şi reuşeşte să-şi găsească singura dragoste adevărată.

Iubiţi pe vecie

 
Mickey
Mickey Mouse iubeşte aventura şi îi place să încerce lucruri noi. Dar chiar şi atunci când lucrurile nu se desfăşoară conform planului, el este întotdeauna vesel şi prieten cu toată lumea.


 

Vezi lămpile

 
Minnie
Minnie – personajul Disney în pas cu moda - are o fire agreabilă şi îi place să cânte şi să danseze. Cu toate acestea, există cineva la care ţine mai mult decât la orice altceva: Mickey, iubitul său de o viaţă.
 

Vezi lămpile

Cel mai prietenos urs dintre
toţi

 

Winnie the Pooh

Winnie the Pooh este un urs blând şi curios. Însoţit de prietenii săi credincioşi, el este întotdeauna pregătit de aventură în 100 Acre Woods. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje Disney, Winnie the Pooh este un păstrător acerb al tradiţiilor. Cu amintirile nostalgice despre părinţii săi, Winnie creează o conexiune şi o legătură unice între copil şi părinte.

 

Vezi lămpile

Hoinărind prin oraş

 

Omul-Păianjen
După înţepătura fatală de păianjen radioactiv şi lecţia despre puterea extraordinară şi responsabilitatea extraordinară, Spider-man trebuie să-şi ducă jocul la un nivel superior şi să devină cel mai bun om păianjen care poate fi.

Un adolescent, Peter Parker, înlocuieşte provocările liceului cu provocările extraordinare de a fi un super erou. Nick Fury îl invită pe Parker să se antreneze cu Organizaţia S.H.I.E.L.D. Organizaţia, unde alter ego-ul lui Peter, Spider- Man, îşi va uni forţele cu alţi patru adolescenţi super eroi - Nova, White Tiger, Power Man şi Iron Fist - pentru aventuri în întregul Univers Marvel!

 

Vezi lămpile

Monştri prietenoşi

Mike
Micul Mike Wazowski este un monstru inteligent, înţelept, cu un singur ochi, care doreşte să-şi îndeplinească visul de a fi un personaj înspăimântător.

 

 

 

Vezi lămpile

Sulley
J James P. Sullivan sau numai Sulley pentru prieteni doreşte să calce pe urmele familiei sale, pentru a deveni un personaj deosebit de înspăimântător. Dar în adâncul inimii este doar un mare sentimental.

 

Vezi lămpile

Monsters University


Echipa de super eroi

 

Aceştia sunt cei mai importanţi super eroi de la Marvel, uniţi pentru a se lupta cu răufăcătorii împotriva cărora niciun super erou nu ar putea lupta de unul singur. Avengers sunt cea mai renumită şi mai puternică echipă de super eroi din lume, un grup selectat în mod unic de fiinţe extraordinare, aventurieri şi luptători împotriva infracţiunilor, dedicaţi protejării planetei împotriva ameninţărilor care depăşesc domeniul autorităţilor convenţionale.

 

Vezi lămpile

© Disney 2015