Branduri

  Iluminatul holurilor

  Cum să alegi iluminatul potrivit pentru holul casei tale?

   

  Holul este prima încăpere cu care oamenii iau contact în locuința dvs. Primele impresii contează, așa că acesta trebuie să asigure întotdeauna o atmosferă caldă și primitoare. Vă putem ajuta să găsiți iluminatul pentru holuri, potrivit pentru fiecare decor, de la lămpi strălucitoare de tavan până la lămpi difuze de perete și veioze. Designuri frumoase din punct de vedere estetic pentru iluminatul holurilor, care joacă și un rol funcțional în ghidarea dumneavoastră și a invitaților în interiorul locuinței.

  Philips Hue White Ambiance

  Set de pornire

   

  Pregătiți-vă cu setul de pornire Philips Hue white ambience și simțiți-vă mai bine cu ajutorul luminii albe naturale în orice moment al zilei, de la răsăritul până la apusul soarelui.

  Siglă LED
  Pictogramă verificare
  Învigorați-vă, concentrați-vă, citiți și relaxați-vă cu ajutorul luminii
  Pictogramă verificare
  Treziți-vă ușor în propriul răsărit de soare
  Pictogramă verificare
  Controlați luminile după propriul plac
  Philips hue White Ambiance 871869654869

  Iluminat funcțional pentru holuri – pentru prima impresie perfectă

   

  Alegerea iluminatului pentru holuri este determinată de diferiți factori. În funcție de dimensiunea casei dvs., dimensiunile holului se vor modifica, astfel încât veți avea de satisfăcut necesități diferite.

  În general, fiecare hol are nevoie de o luminozitate de bază pentru a ilumina încăperea în mod uniform. Lămpile de tavan pentru hol sunt adecvate în mod special pentru acest scop. Cu toate acestea, este posibil să nu fie suficiente pentru a ilumina întreaga încăpere, în funcție de dimensiunile holului. Iluminatul indirect pe pereți îl fac mai confortabil și mai primitor, contribuind și la îmbunătățirea primei impresii cu privire la locuința dvs. Încăperile mai mari pot fi accentuate cu ajutorul spoturilor, care creează o iluminare uniformă și vă ajută să vedeți pe unde mergeți.

  Doar ce este mai bun pentru holul dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

  Garanție de 5 ani
  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
  Temperaturi de culoare ale luminii
  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
  Lampă economică Philips
  Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
  LED cu utilizare medie de 15 ani
  O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

  Scoateți în evidență intrarea în locuința dvs. cu ajutorul luminilor din hol

   

  După instalarea în hol a iluminatului de bază, tot ce rămâne este crearea unei atmosfere de bună dispoziție. Instalațiile de lumină pot spori frumusețea pieselor decorative care se găsesc adesea în holurile mai mari. Veiozele de pe dulapurile cu sertare sau de pe servante creează insule calde de lumină. Corpurile de iluminat de perete pot fi folosite pentru evidențierea tablourilor și sculpturilor. Șifonierele pot fi amplificate cu ajutorul corpurilor de iluminat orientate în jos sau al spoturilor de pe un sistem de alimentare cu fir, tijă sau șină. Atunci când luați în considerare lumina dintr-un hol cu oglinzi, cea mai potrivită alegere este un corp de iluminat de perete cu lumină difuză, fără efect de orbire. Luminile și lămpile cu LED colorate pot oferi un plus de vitalitate holului dvs.

  Iluminatul holurilor – sfaturi

  Captură videoclip sufragerie Philips

  Iluminat pentru holuri de la Philips: găsiți iluminatul potrivit pentru holul dvs.

  Pictogramă verificare
  LED-urile sau lămpile economice asigură multe ore de iluminat.
  Pictogramă verificare
  Iluminatul colorat poate crea accente unice în holul dvs. Folosiți Philips Hue și alegeți dintre 16 milioane de culori.
  Pictogramă verificare
  Pentru o primire caldă, folosiți lumină cu reglarea intensității luminoase. Becurile WarmGlow oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
  Pictogramă verificare
  Folosiți lumină naturală în holul dvs. Lămpile pentru holuri trebuie să asigure o redare a culorii de înaltă calitate.
  Pictogramă verificare
  O lumină strălucitoare care să vă învioreze dimineața, o strălucire confortabilă care să vă întâmpine seara: SceneSwitch asigură lumina potrivită pentru toate etapele zilei, fără să fie nevoie de un reostat.

  Philips hue white ambience

  set de pornire

  Philips hue White Ambiance 871869654869