Branduri

  Iluminatul camerei copiilor

  Cum să alegi iluminatul potrivit pentru camera copiilor?


  Dacă doriți să creați un loc minunat pentru cei mici. O cameră în care aceștia pot dormi, se pot răsfăța și se pot juca în timpul primilor ani de viață, înainte de a deveni un spațiu plin de aventuri, pentru învățare, descoperire și petrecere a timpului cu prietenii. Lămpile noastre pentru camera copiilor pot crea o ambianță captivantă care să le stimuleze imaginația. Apoi creează o atmosferă calmă și liniștitoare care pregătește decorul pentru un somn liniștit. Deoarece fiecare copil merită un dormitor de vis.

  Philips  „În căutarea lui Dory”

  Torță

   

  Această torță Disney „În căutarea lui Dory” de la Philips le permite fetelor și băieților să-și transforme dormitoarele în lumea albastră, de vis, a lui Dory. Acesta este modul perfect de a retrăi călătoria nostimă a lui Dory, în căutarea drumului înapoi acasă la familia ei, împreună cu Nemo și vechea gașcă.

  Siglă LED
  Pictogramă verificare
  Pentru copii
  Pictogramă verificare
  Lampă cu LED de înaltă calitate
  Pictogramă verificare
  Durabilă și protejată împotriva picăturilor de apă
  Torță Philips 7176735P0

  Iluminatul camerei copiilor – pentru momente magice

   

  Pentru ca cei mici să se simtă fericiți și în siguranță, camera copiilor trebuie să fie echipată cu un iluminat adecvat. Lucrul cel mai important este lumina de bază care să le asigure o luminozitate suficientă, în timp ce le protejează ochii. Proiectoarele și luminile de noapte, cu design plăcut pentru copii, asigură o atmosferă confortabilă în cameră și îi oferă acesteia un farmec aparte. Micii super eroi descoperă pe lămpile noastre personajele lor preferate, în timp ce micuțele prințese visează la propriul castel de basm. Așadar, pentru după-amiezi pline de entuziasm pentru copiii dvs., vă recomandăm să includeți următoarele componente de iluminat:

   

  • Lămpi de perete și de tavan pentru iluminat de bază
  • Lumini de noapte și proiectoare pentru a asigura un somn liniștit
  • Lămpi de birou pentru creativitate sau învățare relaxată

  Doar ce este mai bun pentru copiii dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

  Garanție de 5 ani
  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
  Temperaturi de culoare ale luminii
  Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
  Lampă economică Philips
  Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
  LED cu utilizare medie de 15 ani
  O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

  Lumea colorată a lămpilor pentru camera copiilor de la Philips

   

  Lămpile de perete sau de tavan sunt cele mai populare pentru acest tip de iluminat. Trebuie să vă asigurați că puteți reducere intensitatea luminoasă a luminii și că nu există efect de orbire pentru a proteja ochii copiilor mici.

   

  Veiozele și luminile de noapte cu lumină caldă asigură o atmosferă confortabilă și liniștitoare în camera copiilor și le oferă celor mici o senzație de securitate. Proiectoarele aduc la viață povești fabuloase pe perete și pe tavan, dar ajută și la liniștirea copiilor înainte ca aceștia să meargă la culcare. Lămpile cu LED așezate pe noptieră sau cele de tavan pe care sunt desenate personajele preferate ale celor mici nu asigură numai caracterul distractiv al camerei, ci contribuie și la o mai bună orientare și la vise plăcute pe timpul nopții.

   

  Indiferent că fac teme, desenează sau se joacă, copiii petrec foarte mult timp la pupitrele lor. Cu lampa de birou potrivită puteți lumina perfect spațiul de lucru al celor mici, asigurând o luminozitate adecvată pentru a crea un mediu de învățare și de lucru productiv.

  Iluminatul camerei copiilor – sfaturi

  Captură videoclip

  Iluminat pentru camera copiilor de la Philips: creați spațiul dvs. de vis

  Pictogramă verificare
  Somnul celor mici poate fi tulburat de un iluminat puternic, așa că sunt recomandate lămpi cu lumină mai delicată și mai caldă pentru camera bebelușului. Vă recomandăm WarmGlow: becurile cu reglarea intensității luminoase oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
  Pictogramă verificare
  Întrerupătoarele trebuie să fie amplasate în apropierea paturilor copiilor, astfel încât aceștia să poată folosi lămpile din dormitor noaptea, atunci când trebuie să meargă la toaletă.
  Pictogramă verificare
  O completare distractivă la camera fiecărui copil este iluminatul colorat. Philips Hue le permite celor mici să aleagă din peste 16 milioane de culori și să creeze atmosfera perfectă pentru fiecare aventură.
  Pictogramă verificare
  Alegeți întotdeauna materiale care nu prezintă niciun pericol pentru copii, cum ar fi vopselele non-toxice și componentele nedemontabile.
  Pictogramă verificare
  Indiferent că este vorba de joaca împreună cu prietenii, de efectuarea temelor sau de lecturarea poveștilor de adormit: o mulțime de activități diferite se desfășoară în camera copilului dvs. pe parcursul zilei. Încercați SceneSwitch pentru a crea cu ușurință atmosfera potrivită pentru fiecare dintre acestea.

  Philips  „În căutarea lui Dory”

  Torță

  Torță Philips 7176735P0