Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   

  Distribuitori

   

   

  Parteneri de distributie

  Arabesque

  Arabesque

   

  Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.

   

  Website

  Arc Electronic

  Arc Electronic

   

  Servicii complete si de calitate in domeniul distributiei de materiale pentru instalatii electrice si automatizari. Portofoliu complet de produse in stoc. Acoperire nationala.

   

  Website

  Briantecs

  Briantecs

   

  Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si are ca principal scop al activitatii promovarea si implementarea noilor solutii in iluminat. Avem parteneriate cu mai multi furnizori internationali cu care lucram impreuna in piata din ROMANIA. Compania noastra deserveste la ora actuala un numar de peste 400 de clienti distribuiti intr-o retea aproximativ uniforma pe tot teritoriul tarii. Concentrarea activitatii firmei pe distributia de surse si sisteme de iluminat ne permite intretinerea acestei retele si oferirea unor servicii de buna calitate catre clienti. Pentru perioada care urmeaza ne concentram pentru a oferii solutii avantajoase cu noua tehnologie LED.


  Website

  Chorus

  Chorus Electric

   

  Electricitatea a patruns in toate domeniile de activitate: in agricultura, servicii, constructii, educatie, cultura, sanatate, sport, stiinta etc. Cel mai mult, insa, o regasim in industrie, acolo unde omul produce, pentru progres si pentru o viata mai buna. Chorus este o companie de solutii electrice complete pentru tehnologii energetice si de automatizari, cu o vasta experienta in domeniu si intentii generoase de viitor. Suntem consecventi dezideratelor: multumirea clientilor, perfectionarea continua si munca in echipa, cu pasiune pentru ceea ce facem, provocand schimbarea. Aceste principii stau la baza ofertei noastre de colaborare.
   

  Website

  Consolight

  Consolight

   

  Oferim partenerilor nostri pachetul complet: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial.
   

  Website

  Elbi

  Elbi Electric

   

  Elbi Electric & Lighting este o companie infiintata cu mai mult de 19 ani in urma, cu capital privat romanesc, reusind in scurt timp sa isi castige un renume piaţa de echipamente electrice, detasandu-se prin valori precum inovatie, dinamism si flexibilitate, seriozitate si integritate, aceste valori aflandu-se la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale. Scopul nostru este protejarea mediului printr-o continua imbunatatire a produselor comercializate, astfel ca tehnologiile inovatoare ce stau in prezent la baza acestora asigura o crestere a eficientei energetice de pana la 30% si o reducere a consumului de energie cu aproximativ 70%, susținem și investim permanent în inovație. Performanta si dinamism - suntem intotdeauna cu un pas inainte. Reteaua de distributie nationala, aflata intr-o continua expansiune, asigura performanta si promptitudinein serviciile oferite partenerilor nostri.

   

  Website

  Eurovial

  Euro-Vial

   

  Euro Vial Lighting a luat fiinta in 8 martie 1996 si este o companie cu sediul central in Constanta, cu capital integral privat romanesc, activand in domeniul distributiei de materiale si echipamente electrice. Euro Vial Lighting aplica un sistem de management in conformitate cu Standardul ISO 9001 : 2008 in domeniul comertului cu echipamente si materiale electrice, fiind certificat de catre organismul TUV NORD ROMANIA. Desfasurandu-si activitatea in Romania prin 6 filiale (Constanta, Bucuresti, Iasi, Brasov, Craiova, Timisoara), Euro Vial Lighting a reusit sa isi stabileasca o pozitie stabila si de incredere in domeniul in care activeaza. Dezvoltarea vine ca un rezultat a peste 15 ani de experienta, culminand cu factorul incredere si siguranta pentru cresterea continua a profesionalismului. Avand o colaborare de exceptie atat cu clientii, cat si cu partenerii nostri furnizori, am realizat transferul de know-how, bazat bineinteles pe principiul win-win.

   

  Website

  Mercury

  Power Electric

   

  POWER ELECTRIC si marca inregistrată CAN&POWER – 20 de ani de succes. Infiinţată in 1994, compania POWER ELECTRIC SRL și marca inregistrată  a acesteia CAN&POWER sunt nume de referinţă  în piaţa de profil din România.  Cu o prezenţă constantă și activă de peste 20 de ani, POWER ELECTRIC se numară astăzi printre cei mai importanţi competitori din sfera distribuţiei materialelor electrice. Produse și soluţii complete de iluminat, recunoscute pentru calitatea excelentă Parteneriatele cu producatori renumiţi – Philips, Gewiss sau Legrand – au dus la extinderea portofoliului de produse și servicii oferite. Astfel, în prezent POWER ELECTRIC furnizează corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinaţii speciale, accesorii, echipamente și componente pentru instalaţii electrice, stâlpi de iluminat, dar și grupuri electrogene, surse neîntreruptibile (UPS), soluţii de încălzire și degivrare. POWER ELECTRIC furnizează de asemenea servicii de proiectare luminotehnică și sisteme de management inteligent al spaţiilor interioare – KNX.

   

  Website

  Resonance Distribution

  Resonance Distribution Srl

   

  Numele „Resonance” este prezent pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice încă din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată pe sectorul rezidențial și industrial. Cu sediul central la Iași, suntem activi pe piața industriei și în punctele de lucru din Bacău, Botoșani, București, Suceava și Brașov.

   

  Website

  Tobimar

  Tobimar

   

  Etbm.ro isi desfasoara activitatea atat in sistem B2C, comercializarea de produse catre clienti persoane fizice (clienti ocazionali), cat si B2B, comercializarea de produse catre clienti persoane juridice (clienti cu contract). Parte a companiei Tobimar, producatorul si detinatorul marcilor Starke si Albach si cu o activitate de peste 15 ani, etbm.ro completeaza portofoliul Tobimar extinzand astfel activitatea companiei si in mediul comertului online. Viziunea Tobimar de a fi un partener de incredere care sa ofere solutii, servicii si produse adaptate la cerintele si nevoile clientilor, o viziune respectata de altfel din 1998, anul infiintarii Tobimar, a fost extinsa si pe modul de lucru al etbm.ro.

   

  Website

  Vitacom Electronics

  Vitacom Electronics Srl

   

  Infiintata in anul 1991 din pasiune pentru produse si accesorii electronice si pentru noi provocari, Vitacom Electronics este astazi una dintre cele mai mari companii din acest domeniu.

  Prin profesionalism, siguranta si flexibilitate am castigat fidelitatea si aprecierea clientilor si totodata am reusit sa ne impunem pe piata datorita preturilor competitive si calitatea produselor. Calitatea serviciilor ne-a fost rasplatita prin aprecieri la nivel international si national, firma detinand distinctia International Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2007, precum si numeroase titluri acordate de Camerele de Comert si Industrie.

   

  Website

  Volta Grup

  Volta Grup Srl

   

  Suntem o companie specializată în comercializarea de echipamente și soluții electrice, care își propune să crească profitabil prin inovație și excelență antreprenorială. Experienta acumulată, ne-a învățat cum să ne reinventăm permanent astfel încât să anticipăm așteptările clienților noștri dar și evoluția domeniului electric. Motorul tuturor acțiunilor noastre sunt clienții, satisfacerea așteptărilor lor, a nevoilor, a dorințelor lor !

   

  Website

  X-Lighting Design S.R.L.

   

  Firma X-Lighting Design, înființată în 2004, este firmă de distribuție de corpuri de iluminat și surse Philips numai pe bază de proiect. Firma realizează, de asemenea, proiecte de iluminat pentru clienți de tip: magazin, birou, hală industrială, parcare, parc, stadion. Firma asigură servicii de instalare, punere în funcțiune și mentenanță pentru sisteme de iluminat de emergență.

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate