Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Light + Building

  Frankfurt, Germania

  18-23 martie, 2018

  Cel mai mare eveniment internațional dedicat iluminatului și tehnologiei lucrărilor de constructie


  Light + Building este cel mai mai mare târg internațional de iluminat, design și servicii inteligente de construcție. La fiecare 2 ani, acest eveniment ne prezintă temele și tendințele viitorului.

  Înregistrați-vă acum și obțineți acces rapid la standul nostru pentru o experiență inedită

  Vom crea un mediu care să faciliteze interacțiuni relevante și semnificative pentru vizitatorii noștri și să ofere suficient timp pentru demonstrațiile susținute de experții noștri. Pentru a putea oferi o experiență inedită vizitatorilor standului nostru, este important să ne cunoaștem vizitatorii cu ajutorul formularului de înregistrare
  18-23 martie, 2018 
  Ludwig-Erhard-Anlage,  Frankfurt am Main, Germany
  Light + Building website

  Veniți să descoperiți universul iluminatului inteligent


  La evenimentul Light + Building 2018, vom demonstra cum puteți dezvolta potențialul extraordinar al luminii și Internet of Things (Iot), transformând sursele de lumină în unele de informații pentru a conecta mai multe dispozitive, mai mulți oameni, dar și locuri, prin intermediul luminii.

  Sporiți confortul de acasă și schimbați modul în care folosiți lumina prin intermediul sistemelor de iluminat conectate. Puneți bazele unor orașe inteligente prin intermediul iluminatului conectat care va reduce costurile de mentenanță și energie, va determina dezvoltarea economică și va îmbunătăți viața cetățenilor. Optimizați-vă clădirea pentru a economisi energie și a îmbunătăți eficiența operațională, în timp ce sporiți productivitatea și starea de bine a angajaților. Oferiți o nouă experiență de shopping și poziționați-va ca un brand suficient de convingător pentru a atrage și a inspira noi cumpărători, obținând, astfel, noi perspective privind comportamentul clientului.
  Light + Building 2016 – Vernetzte Beleuchtung

  Urmăriți cele mai importante momente ale ediției anterioare Light + Building 2016

  Light + Building 2016 – Erste Eindrücke

  2016 Light + Building Primele impresii


  Urmăriți părerile vizitatorilor noștri referitoare la Philips Hue, sistemele de iluminat conectate adresate orașelor, clădirilor sau magazinelor, imediat după ce au vizitat standul nostrum
  Höhepunkte von der Light + Building 2016

  Highlights Light+Building 2016


  Urmăriți experiența vizitatorilor noștri de la stand

  Inspirati-va

  Smart Cities

  Orașe 
  inteligente

   

  Orașele inteligente au nevoie de tehnologie avansată, leadership autentic și o viziune clară. Aflați mai multe despre colecția noastră de rapoarte, trenduri și cele mai recente păreri ale experților din domeniu. 

  Smart Retail

  Smart
  Retail


  Fiecare inovator are nevoie de un expert. Aducem în același loc cele mai recente idei ale liderilor vizionări din industria de retail și experți tehnici care să ne inspire și să ne ghideze strategia 
  Smart Buildings

  Clădiri 
  inteligete 


  Noi perspective ale dezvoltatorilor din diverse industrii, ale designerilor, proprietarilor de clădiri și chiriașilor săi. Tot ceea ce trebuie să știți pentru a ține ritmul cu acest sector aflat în continuă dezvoltare și pentru a crea un spațiu de lucru inteligent, de succes, mai plăcut și mai productiv.
  Smart Homes

  Case 
  inteligente 


  Transformă-ți casă într-o locuința inteligență cu Philips Hue, sistemul de iluminat conectat, aplicații inovative dezvoltate de terțe părți și integrarea sistemelor și dispozitivelor inteligente.