Vitrina dinamică PerfectScene

Iluminat pentru vitrinele magazinelor care atrage sigur atenția

Creați vitrine de magazin captivante și dinamice

Vitrina dvs. vă oferă cinci secunde pentru a convinge potențialii cumpărători să intre. Îi puteți opri în loc cu vitrina dinamică PerfectScene. Este un fapt demonstrat că schimbarea scenelor de lumină în vitrinele magazinelor stimulează implicarea cumpărătorilor și crește numărul vizitelor.
 
Cercetările arată că, atunci când iluminatul vitrinei se schimbă, cumpărătorii reacționează cu 11% mai multe opriri și cu până la 19% mai multe intrări în magazin.*. Vitrina dinamică PerfectScene vă permite să vă optimizați vitrina cu lumini cu intensitate reglabilă pentru vitrine de magazin, concepute pentru a capta atenția clienților. Controlul centralizat al tuturor ferestrelor și zonelor de afișare înseamnă că crearea experienței perfecte de vânzare cu amănuntul nu a fost niciodată mai ușoară.

*Studiu efectuat de EIT Digital, Politecnico di Milano și Philips At Eral55

Vitrina dinamică PerfectScene de la Philips lighting: lumini de vitrină care atrag clienții ca un magnet

Avantajele vitrinei dinamice PerfectScene pe scurt

Măriți puterea de convingere a magazinului dvs.

Stimulați vânzările folosind scene luminoase dinamice, care captează atenția cumpărătorilor și aduc mai mulți vizitatori în magazin.

Captați atenția tuturor cu efecte de lumină

Evidențiați principalele produse, astfel încât clienții să le observe imediat; în plus, puteți crea efecte diferite combinând diverse corpuri de iluminat din gama noastră de iluminat accentuat cu intensitate reglabilă.

Încântați cumpărătorii cu o prezentare nouă

Controlați cu ușurință mai multe corpuri de iluminat din vitrină printr-un singur sistem de control; vă puteți chiar crea rapid propriile scene luminoase într-o aplicație mobilă.

Ce se poate face cu vitrina dinamică PerfectScene

Vitrina dinamică PerfectScene vă permite să profitați de puterea luminii pentru a crea vitrine mai captivante și un magazin mai atrăgător.

Cum funcționează PerfectScene

PerfectScene combină corpurile de iluminat încastrate și montate pe șină, neegalate pe piață, cu un sistem de comandă scalabil. Alegând componentele care se potrivesc cel mai bine spațiului și cerințelor dumneavoastră, puteți crea o vitrină dinamică cu mare putere de convingere.

Sistemul de comandă Dynalite

Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, această aplicație wireless vă permite să actualizați conținutul în timp real, cu până la 16 scene dinamice pentru vitrina dvs.

TrueFashion

Aceste corpuri de iluminat sunt echipate cu un fascicul luminos foarte îngust, care evidențiază cu precizie produsele din vitrina dvs. și atrag atenția asupra anumitor articole.

StyleID

Cu o construcție modulară, fascicul luminos variabil și sistem integrat de reglare a intensității luminoase, StyleID vă oferă un nivel maxim de flexibilitate pentru a vă adapta la necesitățile schimbătoare ale vitrinei dvs.

Contact

Apelați la centrul nostru de contact local
pentru întrebări și clarificări.

Descărcări

Explorați alte sisteme de iluminat pentru magazinul dvs.

Cabina de probă PerfectScene

Prin iluminatul cabinelor de probă, îți poți ajuta clienții să facă alegerea potrivită a articolelor de îmbrăcăminte, care vor arăta la fel și în exterior, la lumina naturală.

Mai multe despre iluminatul pentru...