Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Valorificați la maximum sistemul de iluminat din birou cu slotul de senzor care poate fi modernizat

  Modernizarea rapidă şi uşoară a senzorilor


  Până acum, sloturile de senzori din corpurile de iluminat Philips erau părți integrante din instalații. Aceasta însemna că era aproape imposibil sau extrem de costisitor să modernizați tehnologia senzorului prin înlocuirea cu un senzor nou sau diferit. Și că avea potențialul să limiteze durata de viață a instalației de corpuri de iluminat.
  Acum, această problemă este rezolvată. Pentru că am dezvoltat un slot de senzor care poate fi modernizat pentru toate corpurile de iluminat profesionale pentru birou; o caracteristică unică ce are flexibilitatea de a oferi înlocuirea rapidă și ușoară a senzorilor existenți. Datorită acestei soluții pregătite pentru viitor, corpurile noastre de iluminat pot acum să fie modernizate cu senzori diferiți în orice moment de-a lungul duratei de viață lungi și fiabile.
  TrueLevel, cu montaj pe suprafețe

  Proiectat pentru integrare uşoară

  O gamă largă de corpuri de iluminat și sisteme

   

  Slotul de senzor care poate fi modernizat poate fi integrat în majoritatea corpurilor de iluminat Philips pentru birou. De asemenea, este conceput pentru a fi integrat în sistemele de iluminat Interact Office cu și fără fir și sistemul SpaceWise.

  FlexBlend încastrat

  FlexBlend încastrat

  Proprietarii de birouri și personalul responsabil cu iluminatul caută sisteme de iluminat de calitate superioară și, în același timp, economice, care se conformează normelor și reglementărilor. Conceput să sprijine...

   

  Aflaţi mai multe

  PowerBalance gen2

  PowerBalance gen2

  Atunci când e vorba de iluminatul unui spaţiu de birouri cu corpuri de iluminat cu LED, oamenii doresc în general să investească în durabilitate cu condiţia recuperării investiţiei. De asemenea, siste...

   

  Aflaţi mai multe

  Trueline

  TrueLine, suspendat

  Arhitecţii au nevoie de o soluţie de iluminat care să se potrivească cu arhitectura interioară a proprietăţii la care lucrează. Doresc o linie de lumină cu o construcţie elegantă şi niveluri de lum...

   

  Aflaţi mai multe

  Truelevel

  TrueLevel, suspendat

  Corpurile de iluminat din prezent trebuie să ofere mai mult decât lumină. În birouri, acestea trebuie să ofere reduceri de costuri și să se poată adapta cu ușurință la progresele viitoare. De asemenea, trebuie...

   

  Aflaţi mai multe

  Interact

  Interact Office

  Cu iluminatul inteligent pentru birou activat de software-ul de management al iluminatului Interact Office, clădirile de birouri pot să beneficieze de eficientizări valoroase oferind, în același timp, un mediu de lucru mai productiv și mai confortabil.

   

  Aflaţi mai multe

  SpaceWise

  SpaceWise – Iluminat flexibil pentru spaţii de lucru

  SpaceWise este un sistem de iluminat cu LED flexibil cu control wireless care îţi permite să îţi configurezi zone de iluminat în spaţiul tău de birouri.

   

  Aflaţi mai multe

  Contactaţi-ne


  Pentru a afla mai multe despre iluminatul pentru birouri care susține bunăstarea la locul de muncă, utilizați acest formular.