Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  O
  fațadă primitoare

  Creăm spații și ordine cu ajutorul luminii

   

  Fie că pleacă sau sosesc, pasagerii au nevoie să se simtă relaxați și apreciați. Construiți scena pentru o experiență completă în aeroport cu sistemele de iluminat cu LED care creează o ambianță sigură și plină de inspirație în toate zonele.

   

  De asemenea, sporiți lizibilitatea indicatoarelor și informațiilor importante, pentru a oferi indicații rapide și a îmbunătăți fluxul de trafic.


  Creați o experiență pozitivă și captivantă pentru călători, care va transforma aeroportul într-un punct de atracție preferat. Zona terminalelor este locul unde puteți crea o primă impresie de impact.

  De asemenea, sporiți lizibilitatea indicatoarelor și informațiilor importante, pentru a oferi indicații rapide și a îmbunătăți fluxul de trafic.
  De asemenea, sporiți lizibilitatea indicatoarelor și informațiilor importante, pentru a oferi indicații rapide și a îmbunătăți fluxul de trafic.

  Coridoare de sosire și plecare

   

  Coridoarele de sosire și plecare pot fi cele mai aglomerate zone din aeroport. Pasagerii trebuie să se orienteze într-un mediu nefamiliar și deseori haotic. Iluminatul de calitate îi poate direcționa fără efort către destinație, astfel că mediul din zona de plecări trebuie să ofere confort și calm, făcând astfel mai ușoară așteptarea, în special în cazul zborurilor întârziate.

  Coridor terminal

  Check-in și birourile de informații

   

  Cu cât este mai bună calitatea luminii, cu atât este mai ușor pentru personal să interacționeze cu pasagerii și să controleze pașapoartele și documentația. Întreaga experiență devine mai puțin stresantă și mai eficientă în privința duratelor de timp necesare. Astfel, coada de așteptare avansează mai repede și toate persoanele implicate își păstrează calmul și stăpânirea de sine.

  Check-in

  Zone de legătură și benzi rulante

   

  În cazul unui aeroport, care este deschis deseori 24 de ore din zi, zonele de legătură și benzile rulante sunt arterele aeroportului. Legătura dintre diferitele zone gestionată logistic.

   

  Facilitați navigarea prin aeroport cu rute clare care îi ghidează fără efort pe pasageri, de la A la B. Reducerea nivelului de iluminare creează senzația de pace în zonele de legătură aglomerate. Ambianțele mai luminoase pot spori percepția de eficiență și rapiditate pe benzile rulante.

  Conexiune

  Controlul vamal și al pașapoartelor

   

  Securitatea este primordială pentru funcționarea în siguranță a aeroportului, fără a mai menționa importanța privind reputația. Vizitatorii se așteaptă ca documentele să fie verificate rapid și eficient, cu efort minim. În același timp, personalul vamal trebuie să mențină aparența de autoritate și profesionalism. Iluminatul corect îi poate ajuta să se concentreze și îmbunătățește recunoașterea facială la controlul vamal și al pașapoartelor, sporind randamentul și făcând întregul proces să fie mai eficient și mai sigur.

  Control vamal

  Zonele de control de securitate

   

  Pe măsură ce îngrijorările privind siguranța aeroporturilor se intensifică, pasagerii sunt supuși unor controale mult mai stricte. Controalele și scanările corporale trebuie efectuate cu demnitate, astfel încât pasagerii să se simtă respectați, iar acțiunile personalului nu ridică niciun semn de întrebare. Iluminatul oferă claritatea de care au nevoie controalele de securitate pentru asigurarea vigilenței și siguranței tuturor celor implicați.

  Securitate

  Zona de ridicare a bagajelor

   

  O zonă obișnuită de ridicare a bagajelor este formată din caruselurile sau transportoarele de bagaje, care aduc gențile verificate către pasageri. Timpul de așteptare pentru recuperarea bagajelor după zbor poate fi o sursă de anxietate pentru pasageri.

   

  O soluție de iluminat cu efect natural, care reproduce lumina zilei va îmbunătăți orientarea și confortul călătorilor, care pot identifica mai repede caruselul pentru a-și ridica cât mai repede posibil bagajele.

  Impactul iluminatului asupra stării de spirit a călătorilor.

  Manipularea bagajelor

   

  În spatele scenei, operațiunile de manevrare și de asigurare a continuității fluxului bagajelor pot fi stresante. 

   

  O soluție de iluminat cu efect natural, care reproduce lumina zilei va îmbunătăți confortul și starea de spirit a personalului care își desfășoară activitatea în spații închise. De asemenea, facilitează concentrarea, îmbunătățește comunicarea și reduce numărul erorilor de manipulare a bagajelor.

  Bagaje

  Controlul traficului aerian

   

  Controlorii de trafic aerian sunt inima aeroportului și joacă un rol esențial în funcționarea în siguranță a acestuia. Pentru a menține siguranța avioanelor în timpul zborului și pentru a respecta orarele de zbor, ei trebuie să îi ghideze pe piloți cu precizie și acuratețe, timp de 24 de ore pe zi. Erorile nu intră în discuție. Provocarea constă în crearea ambianței potrivite, care să faciliteze cât mai mult posibil concentrarea și interpretarea instrumentelor complexe de lucru – indiferent de ora din zi sau din noapte.

  Camera de control de trafic aerian. Impactul iluminatului asupra productivității și a stării de spirit.

  Zona de magazine și relaxare

   

  Creați soluții de iluminat personalizate, care să atragă călătorii și să le stimuleze interesul în zona terminalelor. Experiențele țintite, captivante îi stimulează pe cumpărători, pun în evidență locațiile cheie din zonă, îi ghidează și îi încurajează pe vizitatori.

  Zonele de magazine și relaxare din aeroporturi

  Birouri și săli de conferințe

   

  Birourile și sălile de conferințe au evoluat în timp. Spațiile de birouri monofuncționale din trecut sunt acum deseori centre multifuncționale, care depind de disponibilitatea unor resurse sofisticate și dinamice — în special de iluminat. Eforturile pe care trebuie să le depună organizațiile sunt acum mai mari ca niciodată, pentru a susține numeroase activități diferite și numeroase tipuri de angajați.

  Birourile și sălile de conferințe din aeroporturi

  Fațade și arhitectură

   

  Iluminatul cu LED oferă o libertate nemaiîntâlnită de design în ceea ce privește culorile, dinamica, miniaturizarea, integrarea arhitecturală și eficiența energetică – deschizând calea către noi posibilități de consolidare a brandului și creare de ambianțe, de exemplu prin schimbarea dinamică a luminilor, utilizarea unor efecte diverse de evidențiere și culoare. Iluminatul arhitectural al fațadelor poate transforma efectiv aeroportul într-un reper proeminent, un simbol viu pentru serviciile de ospitalitate.

  Fațade și arhitectură de aeroport

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.