Branduri

Tunelul Zeeburger, Amsterdam

modernizat

Tunelul Zeeburger,
Amsterdam, Olanda


Tunelul Zeeburger este cel de-al 3-lea tunel din Olanda dotat cu sisteme T-line
Tunelul Zeeburger Amsterdam

În
general,

instalaţia funcţionează automat"
Tunelul Zeeburger, Amsterdam

Provocarea de la client

 

În luna iunie 2011, VolkerRail a fost însărcinată de Rijkswaterstaat cu înlocuirea instalaţiei de iluminat. În cadrul procesului de selecţie, Rijkswaterstaat şi Vialis au abordat diferiţi furnizori. Philips a fost compania câştigătoare.

ieşire din tunel

Iluminatul potrivit

 

Philips a avut avantajul major de a fi singurul furnizor din Olanda care avea deja experienţa iluminatului cu LED pentru tuneluri. În continuare, am verificat dacă puteau îndeplini setul de cerinţe specifice acestui proiect.  Tunelul Zeeburger este cel de-al treilea tunel din Olanda dotat cu sisteme T-line. Soluţia T-line prezenta mai multe avantaje decât soluţiile pentru iluminatul tunelurilor echivalente.


T-line este dotată cu tehnologie LED testată, suprafaţa T-line este netedă, corpul de iluminat fiind astfel uşor de curăţat. În plus, lămpile nu mai trebuie schimbate pe durata normală de utilizare a instalaţiei, acest lucru reducând semnificativ costurile de întreţinere pentru Rijkswaterstaat. Mai mult de atât, LED-urile vor funcţiona cel puţin 15 ani.

Tunelul Zeeburger, Amsterdam modernizat

Echipa

Rijkswaterstaat

Vialis

Cazuri similare