Branduri

Crearea unei

intrări regale

Podul Vip Meydan & Podul Regal, Dubai, EAU

 

Aflaţi cum întâmpină iluminatul color cu LED oaspeţii VIP pe podurile Meydan

Soluţii de exterior care nu necesită servicii de întreţinere cu sisteme de iluminat exterior de la Philips

Lumina a transformat
podul Meydan

într-o emblemă spectaculoasă vizibilă de la kilometri distanţă”
Podurile Meydan, Dubai iluminate cu sistem de iluminat pentru poduri de la Philips
Soluţii de exterior care nu necesită servicii de întreţinere cu sisteme de iluminat exterior de la Philips

Provocarea de la client

 

Podul Meydan este o minunăţie a arhitecturii. Făcând legătura între Hotelul Meydan şi strada principală, forma sa ondulată şi structura uimitoare sunt admirate de milioane de oameni în fiecare an. Poate transforma lumina această structură într-un reper modern pentru Campionatul mondial din Dubai World programat în luna martie?

Iluminatul LED color creează un rezultat izbitor în Meydan, Dubai

Iluminatul potrivit

 

Podul Meydan şi sora sa mai mică, Podul Regal, sunt valori importante ale oraşului Meydan. În fiecare an, cu ocazia Campionatului mondial din Dubai, membrii familiei regale şi alte personalităţi folosesc aceste poduri pentru a ajunge la pista de curse. Philips a fost însărcinată cu iluminatul Podului Meydan astfel încât acesta să ofere o întâmpinare regală şi să devină un reper arhitectural.

 

Conform cerinţelor specifice, podul trebuia iluminat cu o lumină albastră iar sistemul de iluminat nu trebuia să necesite servicii de întreţinere. În acest scop, am dotat corpurile de iluminat eColor Graze Powercore cu LED-uri albastre.
Am efectuat un studiu complet al schiţelor şi al locaţiei şi am ajuns la concluzia că produsul 2ft se potrivea perfect cu arhitectura unduioasă a podului.

   

După instalarea sistemului, podul a devenit un festin pentru ochi, vizibil de la kilometri distanţă. Lumina albastră completează perfect şi accentuează forma frapantă a podului datorită liniei continue a luminii.


După ce am finalizat lucrările la podul Meydan, directorii companiei ne-au rugat să aplicăm aceeaşi formulă şi pentru Podul Regal. Philips a furnizat aceleaşi produse iar lucrările de instalare au fost finalizate în şase săptămâni.

  • eColor Graze MX Powercore
    eColor Graze MX Powercore
    Multe structuri arhitecturale necesită un sistem liniar capabil să ilumineze mai multe etaje de la o distanţă minimă. Proprietarii/utilizatorii finali au nevoie de un produs contro...

Cazuri similare