Branduri

Iluminarea

Grandorii atlantice

Creaţi un efect

subtil pentru faţade

 

Conform conceputului de iluminat, se dorea un efect subtil pentru faţade care să poată fi schimbat în funcţie de evenimentele locale sau pe sezon.

Videoclip Hotel du Palais

Era esenţial
ca toate LED-urile

de pe întreaga faţadă să creeze un aspect coerent”

 

- Franck Franjou - Proiectant sistem de iluminat

Hotel du Palais 2

Provocarea de la client

 

Aveam de depăşit două provocări. Primul consta în faptul că întregul proiect, de la conceptul iniţial până la punerea în funcţiune, trebuia finalizat în şase luni. În cel de-al doilea rând, trebuia să găsim soluţia optimă pentru a ilumina această clădire maiestuoasă în aşa fel încât să respectăm istoria şi poziţia sa. După elaborarea conceptului de iluminat şi a specificaţiilor, Dl. Franjou a hotărât să colaboreze cu Axente deoarece avea deplină încredere în expertiza şi precizia lor privind sistemele de comandă pentru iluminat şi, de asemenea, era încrezător că pot finaliza proiectul în timpul scurt disponibil.

„Soluţia de iluminat pentru scara barocă nu a fost deloc simplă” au explicat cei de la podpod design.
„Soluţia de iluminat pentru scara barocă nu a fost deloc simplă” au explicat cei de la podpod design.
Hotel du Palais 3

Iluminatul potrivit


În ceea ce priveşte efectele de lumină de pe Palais, Frank Franjou a dorit un efect subtil dar care să poată fi schimbat în funcţie de evenimentele locale sau pe sezon.
 

A ales o soluţie care combina LED-uri albe cu funcţie de reglare a intensităţii luminoase, cu niveluri diferite de lumină caldă şi rece.
 

Echipamentele alese au fost sistemul LED de reflectoare lineare Philips iW Graze Powercore care combină diferite temperaturi de culoare pentru lumina albă. Au fost instalate aproximativ 185 de reflectoare.

Avantaje

Studiu de caz privind beneficiile Cirkels Hotel du Palais
  • iW Graze Powercore
    iW Graze Powercore
    Corpurile de iluminat cu LED-uri iW Graze Powercore sunt optimizate pentru iluminarea razantă a suprafeţei, crearea de perdele luminoase pentru perete şi iluminatul publicitar efic...

Cazuri similare