Branduri

O fabrică veche devine

o emblemă splendidă

Iluminarea fabricii Toffee din Newcastle


Descoperiţi cum o clădire cândva în paragină a ajuns să contribuie la dezvoltarea economică şi culturală.
Fabrica Toffee - Studiu de caz pentru iluminat - Iluminat Philips

Fabrica Toffee este dotată   cu un sistem de

iluminat uimitor şi arată splendid noaptea, iar coşul său este ideal pe post de „stâlp strălucitor” gigant pentru a promova evenimentul cultural nocturn din Newcastle and Gateshead, „The Late Shows”.”
Un bărbat care este legat de fabrica Toffee zâmbeşte
doi oameni în faţa fabricii toffee

Provocarea de la client

 

Fiind abandonată în anii 1950, fabrica toffee dezafectată urma să fie demolată până când Consiliul orăşenesc din Newcastle a decis să o transforme într-o clădire de birouri de lux. Dar cum putea o clădire desfigurată, lipsită de farmec să atragă noi companii în zonă?

Un pot iluminat cu produse de la Iluminat Philips

Iluminatul potrivit

 

"Zidăria monotonă în stil Victorian a fabricii Toffee avea nevoie urgentă de culoare, aşa că am montat reflectoare lineare Philips ColorGraze şi ColorReach în jurul celor patru arcade ale fabricii şi al coşului reprezentativ. Aceste corpuri de iluminat folosesc sistemul RGB care poate reproduce practic orice culoare din spectru. Datorită luminii care se revarsă de pe marginile pereţilor, clădirea străluceşte acum cu culori vibrante vizibile de la mare distanţă.

 

Luminile sunt controlate cu sistemul PowerControl de la Philips, programat să genereze efecte dinamice cu culori alternative. Sistemul permite schimbarea culorilor cât de des este nevoie iar intensitatea luminoasă poate fi reglată de la nivelul maxim până la cel minim, când reflectoarele sunt stinse complet. Controlul flexibil înseamnă că proprietarii pot schimba cu uşurinţă condiţiile de iluminat pentru ocazii speciale.


Corpul de clădire principal este luminat cu reflectoare albe statice eW Graze PowerCore care luminează pereţii de jos în sus cu efecte dramatice. Datorită acestor lumini vibrante şi puternice, fabrica Toffee iese mândră în evidenţă la orizont, cu o strălucire care..."

  • ColorGraze QLX Powercore
    ColorGraze QLX Powercore
    Multe structuri arhitecturale necesită un sistem liniar capabil să ilumineze mai multe etaje de la o distanţă minimă, cu un consum de curent redus. Proprietarii/utilizatorii finali...
  • ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore este primul corp de iluminat cu LED-uri suficient de puternic pentru a ilumina strălucitor şi dinamic faţade şi structuri mari. ColorReach Powercore combină to...

Cazuri similare