Branduri

Gata cu

colţurile întunecate

Parcarea Eiteren,

Olanda

 

Aflaţi cum sistemele de iluminat rezistente la apă sporesc siguranţa în garajul Eiteren.

 Femei zâmbind în faţa automobilelor în parcarea Eiteren iluminată cu sisteme de iluminat de la Philips

Iluminatul cu LED este
mai eficient energetic

decât iluminatul tradiţional. Mai ales atunci când intensitatea luminii este redusă atunci când nu se detectează nicio prezenţă. Economisim 50-60% cu energia şi costurile de întreţinere şi creăm senzaţia de siguranţă optimă cu ajutorul sistemului flexibil de reglare a intensităţii luminoase”.

 

-Inge Reindersma, Consiliul din IJsselstein

 Bărbat urcând scările în parcarea Eiteren iluminată cu sisteme de iluminat de la Philips

Provocarea de la client

 

Municipalitatea din IJsselstein îşi iubeşte în egală măsură vizitatorii şi locuitorii. În dorinţa de a îmbunătăţi centrul oraşului, consiliul a hotărât să modernizeze facilităţile locale. O parte importantă a proiectul era un plan de iluminat atrăgător pentru garajul din zonă. Era oare posibil ca iluminatul plăcut, sigur să fie şi economic?

Garajul şi biroul de informaţii aferent iluminate cu sisteme de iluminat de la Philips

Iluminatul potrivit 

 

Construit în subteran, cu o capacitate de 208 de locuri de parcare, garajul Eiteren avea nevoie de multă lumină. Consiliul din IJsselstein se gândise deja la o soluţie. Planul iniţial era să se creeze o linie luminoasă continuă cu corpuri de iluminat fluorescente. S-a dovedit a fi o soluţie imposibilă deoarece lumina era prea puternică, sistemul de reglare a intensităţii luminoase nu era suficient de puternic şi costurile operaţionale şi de utilizare era exorbitante.

 

Tehnologia LED a ajutat proiectul să înainteze. Cu ajutorul corpurilor de iluminat Pacific LED2, instalate pe post de lămpi de plafon principale, am putut crea o linie de lumină continuă şi să evităm problemele anterioare, ceea ce a însemnat că am putut păstra proiectul iniţial. Corpurile de iluminat rezistente la apă creează o ambianţă plăcută şi asigură o vizibilitate clară în toate colţurile garajului. De asemenea, lămpile au opţiuni excelent de reglare a intensităţii luminoase şi au fost uşor de instalat.

 

Instalaţia a fost completată cu lămpile LED Gondola puternice şi rezistente la vandalism pe tavanul culoarului de la intrare care conferă spaţiului o strălucire primitoare. Cu noul sistem de iluminat instalat, garajul inspiră mai multă siguranţă, are un aer mai plăcut, fără puncte întunecate în colţuri.

 

Lămpile LED sunt mai eficiente energetic decât cele tradiţionale, producând niveluri similare de lumină în schimbul unui consum de electricitate mai mic. Sistemul de comandă permite economii suplimentare prin reducerea automată a intensităţii luminoase atunci când există persoane în zonă.  

  • Pacific LED Green Parking
    Pacific LED Green Parking
    Iluminatul este necesar în garaje pentru siguranţă şi îndrumare. Totuşi, deoarece nu se poate anticipa exact când va fi necesară lumina, iluminatul este lăsat adesea pornit. Ca rez...

Cazuri similare