Branduri

Punem mărcile de excepţie

în lumina reflectoarelor

 

Upside, Herstal,
Belgia   

 

Descoperiţi cum reuşeşte Upside să confere un aspect revigorant standurilor cu mărfuri cu ajutorul unui iluminat inovator

Magazinul Upside Philips CDM Evolution

MASTERColour
CDM Evolution

aduce beneficii esenţiale magazinului meu: o lumină eficientă, puternică şi vie la un cost acceptabil datorită eficienţei ridicate şi duratei de viaţă îndelungate.”
Magazinul Upside Philips CDM Evolution
Magazinul Upside Philips CDM Evolution

Provocarea de la client

 

Upside este o locaţie de magazin cu adevărat spaţioasă. Cu o suprafaţă de 4.000 m2, are în stoc o gamă de 100 de mărci vestimentare internaţionale expuse într-un interior elegant, cu niveluri multiple. Pentru ca fiecare marcă să fie prezentată într-o lumină unică, au folosit proiectoarele noastre MASTERColour CDM Evolution 35W/930 care au creat standuri de mărfuri inedite.

Magazinul Upside Philips CDM Evolution

Iluminatul potrivit 

 

Asigurarea unei experienţe extraordinare de cumpărare este un angajament asumat pentru Upside. Totuşi, pentru a da viaţă conceptului propriu de „magazin în magazin”, Upside avea nevoie de un sistem de iluminat care să reliefeze propria identitate a fiecărei mărci independente. În plus, iluminatul trebuia să fie de calitate superioară, economic şi uşor de întreţinut în pofida plafonului înalt de şapte metri.

 

Răspunsul a fost un concept de iluminat elevat. Projection.eu, o companie de proiectare de sisteme de iluminat din Belgia, a ales lămpile noastre pentru această afacere. Pentru iluminatul de accent şi cel general, au fost montate pe şine proiectoare MASTERColour CDM Evolution 35W/930 la o înălţime de patru metri. Amplasarea corpurilor de iluminat facilitează întreţinerea iar fluxul luminos puternic al gamei CDM Evolution este suficient pentru iluminarea de la distanţă a mărfurilor.

 

Noul sistem de iluminat a transformat standurile din magazin într-o operă de artă. Redarea excelentă a culorii asigurată de CDM Evolution accentuează calitatea hainelor şi atrage privirile trecătorilor. Fasciculele concentrate ale proiectoarelor permit poziţionarea diferită a corpurilor de iluminat în funcţie de fiecare marcă de articole vestimentare, creând o impresie nouă în fiecare zonă individuală.

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Lampă ceramică cu descărcare în halogenuri metalice, cu un singur capăt, cu eficienţă şi durată de viaţă maximizate, producând lumină albă proaspătă şi strălucitoare, cu redare sup...

Cazuri similare