Branduri

Corpuri de iluminat pentru cabinele de probă:

inspiraţie pentru cumpărători fericiţi

House of Fraser, Londra, Marea Britanie  

 

Aflaţi cum conferă lumina clienţilor încrederea de a cumpăra.

Tim Hyde, Director de magazin la House of Fraser din Oxford Street, discută despre soluţiile de iluminat de la Philips instalate în magazin.

Noua instalaţie
de iluminat

ne oferă oportunitatea de a interacţiona în manieră mai eficientă cu clienţii, acest lucru însemnând că vom convinge mai mulţi clienţi să cumpere produsele de care sunt interesaţi”.
Femeie selectând scena de iluminat pentru petrecere în cabina de probă - Philips

Provocarea de la client

 

Magazinul de lux House of Fraser dorea ceva nou care să îi distingă de concurenţă şi, dată fiind creşterea vânzărilor online, trebuia să ofere clienţilor un motiv absolut pentru a veni să probeze hainele în magazin.

O femeie privindu-se în oglinda iluminată cu soluţii de iluminat pentru magazine de la Philips

Iluminatul potrivit

 

În jurul oglinzii, corpurile de iluminat încastrate, orientate în jos, cu descărcare în halogenuri metalice au fost înlocuite cu corpuri de iluminat cu LED pătrate, suspendate iar lămpile de perete au fost mutate şi dotate cu lămpi MASTER LED. De asemenea, am înlocuit corpurile de iluminat orientate în jos CDM cu soluţii StyliD compacte LED. Datorită ambianţei mai echilibrate şi mai flatante, cabinele de probă au acum şarm din plin, fără efecte de orbire.

 

House of Fraser stabileşte tendinţele pentru magazinele stradale, cu o cabină de probă deosebită, unde hainele sunt puse în cea mai bună lumină. Ambianţa flatantă şi iluminatul de scenă ajută reprezentanţa să fie mult peste concurenţă.

Luminous textile

Pereţi care strălucesc cu culoare şi lumină

Vizualizare produs

Cazuri similare