Branduri

Creăm luxul

cu ajutorul luminii

 

Galeriile Lafayette,
Paris   

 

Descoperiţi cum lumina creează o impresie de lux în Galeriile Lafayette, Paris.

Sistemul de iluminat pentru magazine de la Philips creează o atmosferă luxoasă în Galeriile Lafayette, Paris

Cupola
magazinului

reprezintă epicentrul valurilor care se unduiesc pe plafon, ca şi cum cerul ar fi marea”.
Detaliu de plafon
Soluţii de iluminat pentru magazine de la Philips

Provocarea de la client

 

Galeriile Lafayette sunt o legendă a Parisului. Povestea a început cu un magazin mic de galanterie în 1895, compania crescând în timp şi devenind un lanţ de magazine universale de lux, faimoase în întreaga lume. Când s-a dorit îmbunătăţirea sistemului de iluminat din reprezentanţa din Paris, Philips a fost cooptată pentru a oferi o mână de ajutor.  

Soluţii de iluminat unice pentru magazine de modă de la Philips

Iluminatul potrivit 

 

Renovarea Galeriilor Lafayette era echivalentă cu iluminarea unei suprafeţe totale de 2000 m2. Pentru a conferi un aer de lux magazinului, am instalat sisteme de iluminat pentru plafon eW Cover Powercore, majoritatea cu lumină albă caldă de 3.200 K şi câteva cu lumină albă rece de 6.500 K.

 

Aceste sisteme creează o atmosferă senină şi armonioasă în magazin. Lumina din cupola plafonului este folosită pentru a crea efectul de valuri care se unduiesc pe plafon. Umbrele creează un joc fascinant de lumini şi umbre care sporesc senzaţia de grandoare şi eleganţă a magazinului.

 

Consumul de energie scăzut al fiecărui corp de iluminat cu LED va asigura economii semnificative în comparaţie cu sursele de iluminat tradiţionale. Am putut lega sistemul direct la grila existentă de 230 V, instalarea fiind astfel mai uşoară.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore reprezintă noua generaţie de iluminat liniar cu LED-uri pentru bolţi, de înaltă calitate. Acest corp de iluminat de profil redus, elegant oferă lumină albă sa...

Cazuri similare