Branduri

Completăm

experienţa clienţilor

Centrul comercial Bullring,
Birmingham, Marea Britanie


Aflaţi cum iluminatul cu LED a ajutat la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare în centrul comercial bullring.
Folosiţi iluminatul pentru a crea o experienţă de cumpărare unică - Philips

Alegerea LED-urilor
ne-a permis

să îmbunătăţim estetica şi impactul vizual al centrului Bullring; pe lângă amestecul excelent de magazine de la Bullring, putem oferi acum o ambianţă nocturnă spectaculoasă şi vibrantă prin spectacolele de lumină captivante create – iar toate acestea au fost realizate fără niciun compromis privind responsabilitatea pe care ne-am asumat-o privind mediul".
Atmosferă iluminată plăcut în zonele de trafic din Centrul comercial Bullring - Philips
Soluţii de iluminat de primă clasă pentru centre comerciale - Philips

Provocarea de la client


Centrul comercial bullring premiat a dorit un nou concept de iluminat care să îi susţină imaginea şi să îi încânte pe vizitatori, fără niciun compromis în privinţa standardelor de sustenabilitate. Philips a sărit în ajutor.
Faţada Centrului comercial Bullring - Philips

Iluminatul potrivit


Centrul bullring premiat din Birmingham este una dintre cele mai acaparante destinaţii pentru cumpărături din Europa, atrăgând 40 de milioane de vizitatori pe an. Noul sistem de iluminat trebuia să reflecte standardele ridicate din domeniu, astfel că am început prin înlocuirea vechiului sistem de iluminat catodic cu lumină rece cu soluţii eW® Cove Powercore de la Philips. Lumina de calitate superioară asigurată de aceste instalaţii adaugă o lumină primitoare şi tonifiantă în orice zonă comercială şi a fost aplicată în jurul scărilor rulante, toaletelor, lifturilor şi aleilor principale.

În apropierea intrărilor principale de la Bullring, am instalat corpuri de iluminat stradal revoluţionare LED City Wing, în corelaţie cu amestecul de arhitectură istorică şi contemporană din vecinătatea clădirii. Pe culoarul principal, am ataşat sisteme RGB iColor Cove QL de-a lungul aleilor şi module ColorBlast în vecinătatea comercianţilor majori.

Diferenţa este izbitoare. Noul sistem a dat personalitate şi clasă centrului, prin exploziile vibrante de culoare şi radianţa limpede. Flexibilitatea instalaţiilor...

LED-urile economice reduc facturile de electricitate cu 85%, adică 34.000 £ pe an. Suma echivalează cu 251 tone de emisii CO2 mai puţin anual - sau cu 1241 de baloane cu aer cald!
  • eW Cove MX Powercore
    eW Cove MX Powercore
    Cu fluxul său luminos superior, unghiul larg de distribuţie luminoasă şi gama de culori fixe şi temperaturi de culoare, eW Cove MX Powercore poate fi utilizat pentru iluminatul de ...
  • iColor Cove EC
    iColor Cove EC
    iColor Cove EC este un corp de iluminat de profil redus proiectat pentru iluminatul de accent, iluminatul perimetral şi iluminatul bolţilor, unde se doreşte o intensitate scăzută a...
CityWing

CityWing

Elegant, rafinat şi totuşi foarte practic. O soluţie de iluminat exterior care conferă clasă oricărui mediu.

Cazuri similare