Branduri

Mese
uluitoare

SomePlace Else, Hotel Sheraton, Varşovia, Polonia

   

Aflaţi cum a folosit SomePlace Else iluminatul cu LED pentru baruri pentru a deveni unul dintre localurile de noapte cele mai frecventate din Varşovia.
Bar iluminat la Some Place Else cu iColor Cove de la Iluminat Philips

Am adoptat soluţiile de
iluminat Philips,

care sunt foarte inovatoare, foarte moderne şi economice în acelaşi timp. Nu există metodă mai bună pentru a pune SomePlace Else în lumina reflectoarelor."

 

-Jakub Adamowicz, Director tehnic, Sheraton

Iluminat exterior la Some Place Else cu sisteme Iluminat Philips
SomePlace-Else-corpuri de iluminat de exterior

Provocarea de la client

 

SomePlace Else este un local de noapte cu suflet. Barul şi restaurantul încântător combină arhitectura şi ambianţa unor ere diferite, inclusiv era jazz şi cea rock ‘n roll a anilor 1950. Cum putea contribui iluminatul pentru baruri la îmbunătăţirea experienţei de luat masa?

 

Soluţii de iluminat de exterior marca Iluminat Philips la Some Place Else, Varşovia

Iluminatul potrivit 

   

Exteriorul captivant al restaurantului şi decorul distinct ofereau multe oportunităţi de delectare a oaspeţilor. Iluminatul cu LED a fost soluţia aleasă pentru a transpune viziunea echipei arhitectului Jacek Jaskóła’s în realitate. Pentru întâmpinarea oaspeţilor s-a folosit iluminatul general de precizie, iar iluminatul dinamic pentru bar a fost folosit pentru a crea efecte delicioase în jurul meselor. Afară, iluminatul modern de exterior a dat viaţă faţadei.

 

Pentru a adăuga culoare restaurantului, s-au instalat 300 de puncte de lumină Color Flex Color Kinetics. Aceste corpuri generează efecte de lumină şi animaţii incitante care pot varia în funcţie de sezon. Iarna, pot afişa culori calde, pastelate şi animaţii cu focul aprins în şemineu. Vara, pot reprezenta imagini grafice de apă curgătoare sau sculpturi de gheaţă scăldate într-o lumină răcoroasă şi revigorantă.

 

Barul este piesa centrală a instalaţiei. Sticla de deasupra barului străluceşte în culori multiple, proiectând o tentă fermecătoare de rock ‘n roll. Pentru a obţine acest efect special, s-au folosit 117 corpuri de iluminat iColor Cove QLX Color Kinetics. Întregul sistem este gestionat de aplicaţia de control pentru iluminat Dynalite de la Philips. Panoul său special de pe ecranul tactil permite utilizatorilor să selecteze o scenă de lumină predefinită sau să schimbe setările individuale în doar câteva secunde.


De la exteriorul splendid din sticlă până la iluminatul stilat şi sexy al barului, SomePlace Else îşi delectează mesenii cu o ambianţă renovată.

  • iColor Cove QLX
    iColor Cove QLX
    iColor Cove QLX este un corp liniar de iluminat cu LED-uri care generează culori saturate şi efecte dinamice în alcovuri, zone care trebuie accentuate şi alte spaţii interioare. Co...

Creaţi atmosferă
cu ajutorul luminii

Echipa

Hotelul Sheraton

SomePlace Else

Cazuri similare