Branduri

Creăm
experienţe de luat masa
memorabile

Restaurantul Flinstering,
Breda, Olanda

   

Descoperiţi cum reuşeşte iluminatul pentru restaurante să creeze o atmosferă de neuitat de luat masa la Flinstering.

 

 Lămpile Philips pentru baruri evidenţiază sticlele din barul Restaurantului Flinstering

Iluminatul cu LED
ne-a satisfăcut toate

aşteptările. Acum, putem organiza evenimente speciale ştiind că putem adapta luminile în funcţie de tematica ocaziei”.

 

- Jasper Bronkhorst şi René Lancée, proprietarii restaurantului Flinstering

Restaurantul Flinstering îi întâmpină pe meseni cu o ambianţă confortabilă graţie iluminatului pentru restaurante şi baruri de la Philips
Iluminatul pentru restaurante de la Philips atrage atenţia asupra faţadei Restaurantului Flinstering

Provocarea de la client


Restaurantul Flinstering a dorit să îşi încânte clienţii. Pe lângă meniul apetisant, proprietarii au hotărât să adauge o dimensiune nouă restaurantului cu ajutorul iluminatului decorativ. Îi putea ajuta Philips să creeze o ambianţă apetisantă şi să menţină costurile scăzute în acelaşi timp?

 

Lămpile LED de la Philips conferă o notă dinamică şi amuzantă ambianţei din Restaurantul Flinstering

Iluminatul potrivit

 

Pentru a acapara scena serviciilor de restaurant din Breda, era nevoie de un iluminat inspirator în restaurant şi în bar. Proprietarii restaurantului au contactat Livingprojects, un partener Iluminat Philips, în căutarea unei soluţii.

 

Iluminatul cu LED se găsea în meniu. Au fost instalate corpuri de iluminat orientate în jos eW în interiorul zonei de luat masa pentru a crea o ambianţă plăcută şi sociabilă. Au fost adăugate benzi RGB LEDline pentru a ilumina panourile albe de pe pereţi şi spoturi LED pentru a evidenţia zone specifice. Pe pereţi sunt proiectate acum imagini alb negru discrete la începutul serii care devin imagini colorate lascive pe măsură ce se lasă întunericul. În plus, numeroasele sticle colorate de la bar sunt iluminate de dedesubt cu sisteme pentru iluminatul bolţilor cu LED, cu un efect vizual elegant.

 

La exterior, faţada clasică a restaurantului Flinstering a fost iluminată atrăgător cu sisteme LEDline2 şi Underwater LED. Noua instalaţie de iluminat a restaurantului reuşeşte să creeze o atmosferă de neuitat, conferind un aer plăcut şi prietenos întregii locaţii.

 

Instalaţiile LED consumă cu 70% mai puţină energie decât lămpile cu halogen pe care le-au înlocuit. Şi, deoarece lămpile de la bar nu generează căldură, nici nu încălzesc băuturile pe care le luminează.

  • eW Downlight Powercore
    eW Downlight Powercore
    eW Downlight Powercore este un corp de iluminat cu LED, cu distribuție inferioară, profil redus și pentru montaj aparent care serveşte la iluminatul general cu lumină albă. Este uş...
  • eW Cove MX Powercore
    eW Cove MX Powercore
    Cu fluxul său luminos superior, unghiul larg de distribuţie luminoasă şi gama de culori fixe şi temperaturi de culoare, eW Cove MX Powercore poate fi utilizat pentru iluminatul de ...

Mese uluitoare
datorită luminii

Echipa

Restaurantul Flinstering

Livingprojects

Consultant tehnic

Către site-ul web

Cazuri similare