Branduri

Economii de energie

imediate

NH Hoteles Eurobuilding,
Madrid, Spania


Aflaţi cum reuşeşte NH Hoteles să consume considerabil mai puţină electricitate cu iluminatul cu LED pentru industria hotelieră.
Restaurantul de la NH Hoteles Eurobuilding este iluminat cu lămpi MASTER LEDspot GU10 de la Philips

Tehnologia LED
pusă la dispoziţie de Philips

îndeplineşte perfect cerinţele de spaţiu şi minimizează costurile şi întreţinerea. În plus, fiabilitatea, calitatea şi performanţa soluţiilor oferite de Philips au fost factori decisivi pentru alegerea acestei opţiuni din gama vastă de produse pe care le-am testat pentru această instalaţie”.

 

- Juan Antonio Caballero, Şef proiectare, NH Hoteles

Toaleta de la NH Hoteles Eurobuilding este iluminată cu sisteme de iluminat pentru industria hotelieră de la Philips
Iluminatul pentru industria hotelieră de la Philips însufleţeşte barul de la NH Hoteles Eurobuilding

Provocarea de la client

 

Hotelul NH Eurobuilding din Madrid este o organizaţie ecologică. În cadrul Planului de mediu al hotelului 2008-2012, a redus deja emisiile de C02, consumul de energie, consumul de apă şi deşeurile cu 20%. Putea asigura oare iluminatul cu LED economii de energie mai mari?

Iluminatul potrivit


În urma succeselor anterioare privind sustenabilitatea, NH Hoteles a mers mai departe în efortul de a atinge obiective suplimentare de economisire a energiei. Când a sosit vremea să renoveze 90 dintre camerele sale şi sistemul de iluminat din parcarea auto proprie, de pe coridoarele principale şi holuri, LED a fost alegerea evidentă. Hotelul a testat mai multe produse şi mărci pentru a alege cea mai bună soluţie.


Soluţiile LED de la Philips au ieşit pe primul loc. Pentru parcare, a fost ales MASTER LEDtube de la Philips pentru a asigura vizibilitate şi siguranţă sporite pentru şoferi. Camerele, coridoarele, holul de la intrare, restaurantul şi cafeneaua au fost iluminate cu MASTER LEDspot GU10 de la Philips. Aceste spoturi LED revoluţionare creează o ambianţă primitoare şi permit reglarea luminozităţii în funcţie de locaţie şi ocazie.


Noul sistem de iluminat pentru industria hotelieră a întrunit toate cerinţele. Durata mare de viaţă a LED-urilor le face perfecte pentru iluminatul holului de la intrare care trebuie iluminat 24 de ore pe zi. Noul sistem a redus considerabil consumul de energie, iar costurile de întreţinere sunt aproape zero. Tehnologia LED este implementată acum rapid de lanţul hotelier la nivel global.


Noul sistem de iluminat cu LED pentru industria hotelieră consumă cu 70% mai puţină energie decât sistemele convenţionale.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
    MASTER LEDtube EM/Mains
    Philips MASTER LEDtube integrează o sursă de lumină cu LED într-un factor de formă tradiţional fluorescent. Construcţia sa unică creează un aspect vizual perfect uniform, care nu s...
  • MASTER LEDspot MV
    MASTER LEDspot MV
    Cu un fascicul luminos cald de accent, asemănător cu cel al lămpilor cu halogen, MASTER VALUE LEDspot MV este perfect pentru iluminatul cu spoturi. Datorită valorii CRI ridicate, a...

Întâmpinăm oaspeţii 
cu lumină

Echipa

NH Hoteles Eurobuilding

Client

Cazuri similare