Branduri

Combatem

schimbările

climatice

Supermarketurile Consum,
Valencia, Spania  


Aflaţi cum a redus Consum amprenta de carbon cu ajutorul sistemelor de iluminat cu LED.
Iluminatul adecvat de pe culoare îi ghidează pe clienţi în interiorul magazinului la Supermarketurile Consum, Valencia

Utilizarea tehnologiei
LED 

   

a fost o decizie bună pentru început. Sistemele LED de la Philips asigură cel mai scăzut consum de energie posibil în prezent şi, de asemenea, un iluminat de o calitate adecvată pentru imaginea mărcii Consum”.

 

- D. Emilio Bermell - Director Lucrări, Departamentul de Dezvoltare

Sistemele de la Iluminat Philips luminează raioanele de peşte şi carne evidenţiind prospeţimea produselor în Supermarketurile Consum, Valencia
Lămpile LED de la Philips dau strălucire mărfurilor din Supermarketurile Consum, Valencia

Provocarea de la client

 

Consum este un gigant al comerţului cu amănuntul; cel mai mare lanţ de supermarketuri de pe coasta Mediteranei din Spania. În dorinţa de a reduce amprenta anuală de carbon cu 5%, a solicitat ajutorul Philips pentru a vedea la ce foloseşte iluminatul economic.

D. Emilio Bermell - Director Lucrări, Departamentul de Dezvoltare în faţa raionului de fructe din Supermarketurile Consum, Valencia

Iluminatul potrivit 


Noul supermarket Consum din Bexti a fost terenul de testare ideal pentru LED. Instalarea corpurilor de iluminat şi a sistemelor noastre de comandă inovatoare a oferit companiei ocazia de a evalua câtă energie poate economisi dacă va dota toate magazinele cu sisteme de iluminat cu LED. Pornind de la aceste premise, a început prin montarea tuburilor MASTER LEDtube GA pentru iluminatul general al magazinului. Acest sistem este înlocuitorul ideal pentru iluminatul tradiţional cu lămpi fluorescente, având o calitate şi o distribuţie uimitoare a luminii care creează o ambianţă plăcută în magazin. Modernizarea a venit şi cu economii energetice de 45%.

 

Pentru iluminatul de accent, am instalat corpuri de iluminat orientate în jos LuxSpace Accent care au fost direcţionate pe mărfuri pentru a conferi standurilor un aspect captivant. Pereţii şi răcitoarele au fost dotate cu MASTER LEDtube SA. Acestea sunt perfecte pentru iluminatul răcitoarelor deoarece nu generează căldură şi au sisteme rotative care pot fi folosite pentru a scoate în evidenţă anumite produse.

 

Instalaţia de iluminat cu LED a depăşit toate aşteptările. Noul sistem generează acelaşi nivel de lumină ca şi cel vechi dar vine cu beneficiile suplimentare ale tehnologiei LED – lumină curată, albă cu o redarea excelentă a culorii care îmbunătăţeşte aspectul produselor. Directorul de întreţinere, Javier Martínez, a aplaudat această modernizare: „Avem acum un supermarket dotat cu cea mai bună tehnologie de iluminat de pe piaţă care generează economii de energie de 60% raportat la instalaţiile anterioare. Ne putem mândri acum că avem supermarketul cu cea mai eficientă iluminare din toată Comunitatea Valenciană".


Noua soluţie de iluminat a supermarketului reduce consumul de energie al magazinului cu 35% - un pas important către atingerea obiectivelor ecologice Consum. Această schimbare va reduce şi facturile de energie ale supermarketului Consum – aşa cum durata de viaţă de 10 ani a tehnologiei LED reduce nevoile de întreţinere a sistemului de iluminat la zero.

  • Maxos LED
    Maxos LED
    Clienţii din sectoarele industrial şi comercial caută soluţii pentru iluminatul general la un preţ corect, care să îndeplinească totodată normele relevante privitoare la aplicaţiil...

Combatem
schimbările climatice

Echipa

Supermarketurile Consum

Cazuri similare