Branduri

Trimitem risipa

de energie la culcare

 

Sleepy
Genk, Belgia

Revigorarea vânzărilor şi reducerea costurilor pentru magazinul de paturi Sleepy, cu lămpile MASTERColour CDM Elite.
Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

Magazinul meu 
a devenit

mult mai atrăgător datorită acestui sistem de iluminat şi, în acelaşi timp, economisesc bani şi sunt ecologic."

 

- Bart Meekers, Proprietar, Sleepy, Genk

Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

Provocarea de la client


Sleepy este expert în tehnologia dormitoarelor. Sloganul său, „viaţa este mai bună în pat”, este oglindit de gama lanţului de magazine de paturi contemporane, saltele, lenjerie şi dulapuri fabricate la comandă. Pentru sucursala din Genk, proprietarul Bart Meekers a dorit să crească vertiginos vânzările şi să reducă costurile de operare.
Sleepy este expert în tehnologia dormitoarelor

Iluminatul potrivit

 

Fiind lider în tehnologia produselor pentru somn, Sleepy înţelege importanţa luminii. Bart Meekers, proprietarul sucursalei din Genk, considera iluminatul inovator o modalitate de a reduce costurile de operare a magazinului. Iluminatul de la Philips suna promiţător. Pe lângă faptul că promovează imaginea Sleepy privind sustenabilitatea, iluminatul economic care generează o cantitate minimă de căldură reduce şi costurile generate de sistemul de aer condiţionat.

 

Totuşi, reducerea costurilor cu electricitatea nu era singura provocare. Meekers dorea să creeze şi ambianţa potrivită pentru magazinul său, cu o lumină caldă şi uniformă care să confere aspectul şi senzaţia specifice Sleepy. Ferestrele magazinului aveau o importanţă aparte: „Ele creează această primă impresie”, a afirmat Meekers. „Pentru că magazinul meu se află pe o arteră aglomerată, trebuie să atrag atenţia rapid – trebuie să înving lumina naturală, pentru ca vitrinele mele să fie vizibile de la distanţă”.

 

Pentru iluminatul general, întregul showroom (900 m²) a fost dotat cu becuri 35W MASTERColour CDM-T Elite care emit o lumină de o calitate superioară şi au o durată de viaţă foarte mare. Creează o ambianţă caldă, plăcută care încurajează clienţii să petreacă mai mult timp în showroom. Pentru a atrage şi mai mult atenţia, vitrinele au fost echipate cu lămpi 70W MASTERColour CDM-T Elite, în timp ce lămpile economice MASTER LED creează o strălucire mulţumitoare pe timpul nopţii.

 

Lămpile MASTERColour CDM-T Elite au dat un suflu nou magazinului datorită luminii albe scânteietoare şi redării excelente a culorii care scoate în evidenţă nuanţele vii ale lenjeriilor de pat. Lămpile emit mai multă lumină cu un consum mai mic de energie şi, datorită duratei de viaţă impresionante de 12.000 ore, nu vor necesita niciun fel de întreţinere o perioadă îndelungată de timp.

  • MASTERColour CDM-T Elite
    MASTERColour CDM-T Elite
    Lampă ceramică cu descărcare în halogenuri metalice, cu un singur capăt de ardere, foarte eficientă, cu durată mare de viaţă, producând lumină albă proaspătă şi strălucitoare, cu r...
  • Iluminare de accent Fugato Compact
    Iluminare de accent Fugato Compact
    Fugato Compact Accent face parte din gama Fugato pentru iluminat cu distribuție inferioară, care aduce o performanţă optimă a iluminatului, funcţionalitate excelentă şi consecvenţă...

Eliberăm

potenţialul de vânzări

Echipa

Client

Sleepy Genk

Locaţie

Genk, Belgia

Director de cont Philips

Wim Roels

Proiectant sistem de iluminat

Charlotte Roels, Philips

Cazuri similare