Branduri

Lumină mai bună,

cumpărături mai plăcute

Edeka Glückstadt,
Germania


Aflaţi cum a reuşit iluminatul pentru supermarketuri să asigure o experienţă de cumpărare superioară la EDEKA

 

Raionul de carne de la Edeka Glückstadt iluminat cu soluţii avansate de la Iluminat Philips pentru un aspect mai proaspăt şi mai îmbietor

Ne-au fost satisfăcute
toate cerinţele.

   

Acum, magazinul nostru este extrem de îmbietor şi are un aspect de calitate superioară. Indiferent unde ai merge, ai impresia că produsele sunt proaspete şi de o calitate excelentă”.

 

- Jan Frauen, Director administrativ la EDEKA Frauen

 

Raionul de legume de la Edeka Glückstadt iluminat cu soluţii Iluminat Philips pentru alimente proaspete
Iluminat Philips a iluminat vitrinele frigorifice de la Edeka Glückstadt, făcându-le mai atractive cu ajutorul unor soluţii economice

Provocarea de la client

 

Grupul EDEKA promovează progresul în rândul magazinelor alimentare din Germania. Cu aproximativ 11.700 de magazine şi o cifră de afaceri anuală de 44,8 miliarde Euro, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din ţară. Când sucursala sa din Glückstadt a avut nevoie de o renovare a sistemului de iluminat, Philips a fost rugată să ofere ajutor.

Iluminatul potrivit 


Mâncarea nu este singurul lucru important pentru grupul EDEKA. Compania îşi ia şi responsabilităţile ecologice în serios şi a dorit să implementeze un sistem de iluminat care să economisească energie. În acelaşi timp, era esenţial să ofere clienţilor o experienţă superbă la cumpărături prin crearea unei atmosfere atractive şi elegante.


Întregul magazin a fost dotat cu lămpi moderne LED care asigură o vizibilitate impecabilă şi o ambianţă primitoare. Pentru a compensa tavanul fals de mică înălţime, a fost aleasă o versiune nelineară a gamei Maxos LED. Datorită saturaţiei excelente a culorii şi luminii puternice, clienţii pot citi cu uşurinţă indicatoarele şi etichetele produselor. Raionul de carne a fost dotat cu LuxSpace Accent Rose LED datorită spectrului cu lumină caldă care pune carnea în evidenţă fără efecte de căldură sau decolorare.


Magazinul a fost adus la viaţă de noul iluminat pentru supermarketuri care îi conferă structură, siguranţă şi o ambianţă relaxată. Şi, datorită eficienţei energetice a lămpilor moderne LED, magazinul va folosi mai puţină electricitate şi va genera mai puţine emisii de C02 decât sistemele de iluminat convenţionale.


Lămpile moderne LED instalate în magazin au o durată de până la 50.000 ore, EDEKA Group economisind astfel bani privind lucrările de reparaţii şi înlocuire.

Punem zâmbetul
  pe chipurile cumpărătorilor

Echipa

EDEKA Frauen, Glückstadt, Germania

Client

Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

Directori

Irina Schmolinsky, Iluminat Philips

Consultanţă sistem de iluminat

Cazuri similare