Branduri

Prezentare

delicioasă

Eataly
Roma, Italia

   

Descoperiţi cum iluminatul de magazine îi delectează pe vizitatori în Eataly, Roma.
Faţada Eataly, Roma, iluminată cu sisteme de iluminat de la Philips

Suntem foarte mulţumiţi de
rezultat. 

Toţi clienţii noştri ne complimentează sistemul de iluminat. Am prefera să primim complimente pentru mâncare dar sunt bune şi cele pentru sistemul de iluminat!"

 

- Oscar Farinetti, fondatorul Eataly

Magazin iluminat cu LED-uri de la Philips
Magazinul Eataly iluminat cu sisteme de iluminat pentru magazine de la Philips

Provocarea de la client


Roma se poate mândri cu Eataly. Acest megamagazin cu patru niveluri, unde se întâlnesc pieţe, restaurante şi unităţi educative, demonstrează întregii lumi faima culinară a Italiei. Deschiderea magazinului fiind programată pentru luna iunie 2012, Philips a avut la dispoziţie doar nouă luni pentru a proiecta un concept de iluminat pentru magazine radiant.
Prezentare generală a magazinului Eataly din Roma iluminat cu sisteme de iluminat pentru magazine de la Philips

Iluminatul potrivit

 

Un gigant gastronomic precum Eataly avea nevoie de ceva special. În colaborare cu Luceplan, o companie italiană de design deţinută de Philips, echipa noastră a purces la lucru pentru a crea o ambianţă apetisantă în interiorul magazinului. Pentru iluminatul general şi al zonelor de vânzare, am folosit spoturi StyliD cu montaj pe şine. Aceste corpuri de iluminat pot umple spaţiul cu o lumină strălucitoare, revigorantă sau pot crea o ambianţă mai subtilă pentru spaţii rafinate, cum ar fi magazinul de vinuri.

 

Pentru iluminatul rafturilor, am folosit panouri Maxos LED care pot direcţiona eficient lumina către mărfuri, punând produsul în valoare. Faţada exterioară a magazinului a fost iluminată cu LED, prin montarea de lămpi eW Graze Powercore de la Philips, iar în exteriorul magazinului, corpurile de iluminat DecoScene LED au fost încastrate în pavaj. Ferestrele sunt iluminate din interior cu corpuri de iluminat Philips iColor Graze Powercore care permit vitrinelor să fie statice dar şi dinamice. Exteriorul are acum un aspect spectaculos care atrage clienţii în magazin.

 

Sala de conferinţe a beneficiat recent de o altă inovaţie. Panourile textile luminoase, panouri luminoase LED acoperite cu ţesături Kvadarat, generează spectacole frumoase de lumină din interiorul pereţilor. În acest fel, Eataly poate crea o atmosferă unică, de care oaspeţii îşi vor aminti întotdeauna cu plăcere.

 

Încă de la deschidere, Eataly a fost un exemplu sclipitor de succes, găzduind 25.000 de vizitatori zilnic. Lumina a reprezentat un element foarte important al acestei victorii, atrăgând şi ghidându-i pe clienţi şi oferindu-le o experienţă memorabilă în interiorul magazinului.

luminous textile

   

Luminous Textile

Pereţi care strălucesc cu culoare şi lumină

Vizualizare produs

Cazuri similare