Optimizăm
mediul de învăţare

Universitatea din Surrey, Guildford, Marea Britanie

 

Aflaţi cum iluminatul LED pentru amfiteatre îi ajută pe studenţi să înveţe la Universitatea din Surrey.

Iluminat Philips aduce eficienţa energetică şi iluminatul captivant în foaierul Universităţii din Surrey.

Provocarea de la client

 

Universitatea din Surrey este un lider în educaţie. Conducerea a dorit o soluţie prin care să îmbunătăţească facilităţile pentru personal şi studenţi, să reducă emisiile de carbon şi costurile cu energia. Modernizarea sistemului de iluminat putea răspunde cerinţelor?

Panourile acustice de plafon de la Iluminat Philips creează o atmosferă confortabilă în studioul de la Universitatea din Surrey

Modernizarea iluminatului
din blocul de conferinţe

a generat economii semnificative cu energia datorită rentabilizării rapide a investiţiei. În amfiteatrul Griffiths, de pildă, am înlocuit instalaţia veche de iluminat cu corpuri T8 fluorescente cu o combinaţie de corpuri de iluminat încastrate DayZone cu LED pentru iluminatul general şi corpuri de iluminat orientate în jos StyliD pentru iluminatul suplimentar de accent. Controlerele LightMaster sunt configurate cu o serie de scene presetate care pot fi selectate cu uşurinţă în funcţie de activităţile desfăşurate în amfiteatru".

 

-Simon Davis, Electrician consultant

Iluminatul potrivit

 

Cum lumina joacă un rol important în procesul educaţional, era necesară o modernizare centrată pe oameni. Philips a colaborat cu electricianul consultant Simon Davis pentru a satisface cerinţele fiecărui spaţiu. Noul sistem s-a bazat pe LED-uri economice. Pentru vizibilitate clară în bibliotecă, am ales instalaţii LuxSpace şi StyliD deoarece emit o lumină puternică, fără efecte de orbire.

 

Pentru studio, un spaţiu de lucru creativ unde studiază tinerii antreprenori, tavanul din grinzi de beton ne-a pus probleme. Din cauza ecourilor din sală, grila standard de plafon era inadecvată. Panourile acustice de plafon SoundLight Comfort au fost soluţia perfectă. Combinând materiale absorbante şi corpuri de iluminat încorporate personalizate, creează o atmosferă confortabilă atât estetic cât şi acustic.

 

În restul amfiteatrului, am creat o ambianţă stimulantă cu ajutorul corpurilor de iluminat Dayzone LED. Lumina lor puternică şi curată poate fi reglată în funcţie de nevoi şi satisface toate normele pentru birouri. Noile instalaţii folosesc cea mai avansată tehnologie pentru a completa arhitectura clădirii, astfel încât să încurajeze învăţarea şi să îi impresioneze pe vizitatori.

 

Noul sistem de iluminat din amfiteatru a redus la minim consumul de energie. În plus, prerogativele ecologice ale sistemului sunt susţinute şi de panourile fabricate 70% din sticlă menajeră reciclată şi vată de sticlă reciclată.

  • DayZone
    DayZone
    Când vine vorba de iluminatul general pentru birouri, clienţii caută să capteze beneficiile oferite de tehnologie LED – durabilitate şi design proaspăt, atrăgător, fără compromis î...

Optimizăm
mediul de învăţare

Cazuri similare