Branduri

College

faces

Colegiul Comunitar Gateway,

New Haven, Connecticut

 

Vedeţi cum, pentru a da viaţă acestui concept, a fost aleasă soluţia de iluminat cu LED.

Colegiul Comunitar Gateway, Photo Electroland

Acest proiect
pune în dezbatere noţiunile

de prezentare publică şi privată a imaginilor.

 

- Cameron McNall, Electroland

Colegiul Comunitar Gateway, Photo Electroland

Provocarea de la client

 

Acest proiect pune în dezbatere noţiunile de prezentare publică şi privată a imaginilor, demonstrând în acelaşi timp că Colegiul Comunitar Gateway este o instituţie educaţională importantă, orientată către viitor.

Colegiul Comunitar Gateway, Photo Electroland

Iluminatul potrivit 


În fiecare zi în care studenţii trec dintr-o clădire în alta la Colegiul Comunitar Gateway, au ocazia să se uite la fotografii ale colegilor, profesorilor şi administratorilor pe un ecran video LED de joasă rezoluţie şi dimensiuni 11 x 11 metri. Această lucrare de artă prin lumină, intitulată adecvat "College Faces", este un film cu încetinitorul cu efecte de tranziţie la intervale de treizeci de secunde, prezentând fotografii preluate de pe telefoanele inteligente sau de pe un site web.

 

Pentru a da viaţă acestui concept, a fost aleasă soluţia de iluminat cu LED. Şirurile cu noduri LED de culori complete Color Kinetics iColor Flex LMX de la Philips au fost poziţionate la distanţe de 95 mm pe un cadru personalizat de la RGB Lights, Inc. care a fost apoi amplasat în atriumul care leagă clădirile din campus.

 

Cameron McNall, directorul Electroland şi proiectantul sistemului de iluminat pentru proiect, a fost mulţumit de alegerea unei soluţii Color Kinetics de la Philips. McNall a afirmat că "linia amplă de produse [oferită de Philips Color Kinetics] ne-a permis să găsim produsul cel mai potrivit pentru nevoile noastre şi, ne-au oferit şi asistenţă tehnică foarte preţioasă".

Lumina care
vorbeşte de la sine

Echipa

Colegiul Comunitar Gateway

Electroland

Proiectant sistem de iluminat

Vizitaţi site-ul web

RGB Lights

Partener iluminat

Vizitaţi site-ul web

Cazuri similare