Branduri

Siguranţă

pentru locuitori

Regent Street,
Blyth, Northumberland


Aflaţi cum lămpile stradale cu LED sporesc siguranţa pe Regent Street după lăsarea întunericului
Acest cuplu se simte în siguranţă pe Regent Street datorită iluminatului pentru zone rezidenţiale de la Philips

Calitatea excelentă a
luminii asigurată de această soluţie

a înfrumuseţat ambianţa stradală şi a crescut confortul. Sperăm că localnicii din zonă se simt mai în siguranţă acum să iasă pe stradă seara datorită luminii puternice”.

 

- Andy Rutherford, Şeful serviciilor pentru autostrăzi şi de vecinătate

Corpurile de iluminat stradal cu LED de la Philips denumite SpeedStar creează o lumină naturală pe Regent Street

Provocarea de la client

 

Consiliul local din Northumberland este preocupat de bunăstarea locuitorilor. În efortul continuu de reducere a costurilor, a dorit să modernizeze iluminatul stradal pentru a economisi energie şi a diminua întreţinerea. Putea veni Philips cu o soluţie care să crească şi siguranţa pe străzi?

Iluminatul potrivit 


Siguranţa era un considerent major pentru Regent Street. Regiunea Blyth este una dintre cele mai defavorizate comunităţi din ţară. Cum doar o mică parte dintre locuitori deţineau un automobil, era nevoie ca străzile să fie favorabile pietonilor pe timpul nopţii.

 

Corpul de iluminat SpeedStar de la Philips a fost soluţia ideală. Lumina albă a corpurilor de iluminat este percepută ca fiind mai puternică şi mai naturală comparativ cu lumina galbenă. Acest lucru sporeşte vizibilitatea pentru şoferi, pietoni şi locuitori, creând astfel un mediu mai sigur. De asemenea, combină o structură neutră şi inovatoare din carbon cu o durată lungă de viaţă de 60.000 ore, punând astfel capăt problemelor şi costurilor de întreţinere periodică.

 

Deoarece tehnologia evoluează rapid, multe consilii orăşeneşti au amânat investiţiile în iluminatul stradal cu LED de teamă că aceste sisteme se vor demoda. Totuşi, deoarece tehnologia LEDGINE a gamei SpeedStar poate fi actualizată cu siguranţă, aceasta este o soluţie pentru viitor. Înseamnă că oraşele care investesc în Speedstar se vor bucura de străzi mai sigure şi economii de energie mulţi ani de acum înainte.

 

Regent Street este acum un mediu mai sigur şi mai confortabil noaptea iar noul sistem de iluminat al zonei rezidenţiale reduce şi costurile. Cu sistemul SpeedStar, consiliul orăşenesc economiseşte 10.000 £ pe an doar din reducerea nevoilor de întreţinere.

  • SpeedStar
    SpeedStar
    Municipalităţile sunt sub presiune să îndeplinească obiectivele de conservare energetică prin reducerea consumului lor de energie şi a amprentei carbonice, conformându-se în acelaş...

Ghidăm şoferii 
cu ajutorul luminii

Echipa

Consiliul local din Northumberland

Client
Site web

Cazuri similare