Branduri

Oraşul Szczecin

conectează viaţa şi lumina

Iluminatul conectat

pentru Szczecin

 

Szczecin este primul oraş din Polonia care gestionează iluminatul public cu ajutorul sistemului de iluminat conectat IntelligentCity de la Philips.

Oraşul Szczecin conectează viaţa şi lumina

Întregul sistem de iluminat conectat
reduce masiv costurile cu

până la 70%. Este un rezultat incredibil al abordării de oraş inteligent a oraşului Szczecin”.

 

- Piotr Krzystek, Preşedintele oraşului Szczecin

Oraşul Szczecin conectează viaţa şi lumina
Oraşul Szczecin conectează viaţa şi lumina

Provocarea de la client

 

Pentru a spori atractivitatea şi competitivitatea, autorităţile municipale ale oraşului au obţinut fonduri prin programul de priorităţi „Schema de investiţii eco” (GIS) - SOWA „Iluminatul stradal eficient energetic” cu scopul de a înlocui instalaţiile stradale existente cu un sistem modern, ecologic şi economic.

Oraşul Szczecin conectează viaţa şi lumina

Iluminatul potrivit 

 

În total, au fost instalate 4.985 de corpuri de iluminat Luma, 1.888 fiind gestionate prin software-ul de gestionare la distanţă CityTouch LightWave. Prin comunicare şi controlul punctelor de lumină individuale din această reţea, sistemul de iluminat static anterior este transformat într-un sistem inteligent controlat de operator direct pe computer.

city touch

CityTouch

CityTouch este o platformă software pentru iluminatul de exterior. Permite operatorilor să monitorizeze şi să gestioneze sistemul de iluminat public exterior. De asemenea, pot stoca, vizualiza şi analiza informaţiile istorice privind performanţa corpurilor de iluminat.

Vizualizaţi sistemul

Cazuri similare