Branduri

Los Angeles deschide

calea in iluminatul

stradal inteligent

CityTouch LA, Los Angeles, California


De ce Los Angeles este un oraş în îți dorești să locuieşti. Prin intermediul sistemului Philips CityTouch, Los Angeles administrează de la distanţă peste 100.000 de lumini stradale, devenind astfel orașul preferat al multora.
90 seconds video about Ed Ebrahimian

Cu ajutorul acestei tehnologii,

totul devine simplu,

lipsit de probleme. O instalăm şi ne vedem de treburile noastre”.

 

- Ed Ebrahimian, director al biroului pentru iluminat stradal

90 seconds video about Ben Ferrari

Provocarea clientului

 

Cele 215.000 de lumini stradale din Los Angeles includ peste 400 de stiluri diferite de iluminat, distribuite pe suprafaţa a 7.500 de mile (12.000 km) de drum. În mod tradiţional, întreţinerea a intrat în sarcina echipelor specializate, care investighează străzile pe timpul nopţii pentru a identifica întreruperile de lumină și a verifica sesizările cetăţenilor. Biroul gestionează 40.000 de astfel de sesizări pe an. Devenise obligatorie identificarea unei noi tehnologii care să ajute la a îmbunătăți relaţiile cu publicul, să crească siguranţa resimţită de cetăţeni şi să creeze un oraş în care să oricine să își dorească să locuiască.

CityTouch safety

Iluminatul potrivit

 

După testarea mai multor sisteme de la diferiţi furnizori, directorul de iluminat stradal Ed Ebrahimian a selectat Philips CityTouch – „cel mai bun produs la cel mai mic preţ”.
Capabilităţile CityTouch care l-au ajutat pe Ebrahimian să ia această decizie includ monitorizarea la distanţă, notificarea automată a întreruperilor şi a altor evenimente, instalarea simplă şi punerea în funcţiune facilă, informaţiile exacte privind elementele sistemului de iluminat, integrarea cu sistemele de administrare existente, cât şi menţinerea nivelului de performanţă în viitor prin modelul de livrare „Software ca serviciu”.

Clădirea a fost apreciată drept cel mai inovator loc de muncă de către CoreNet, un eveniment care premiază şi evaluează practicile din domeniul imobiliar. WaterPark Place reprezintă doar o mica parte din solutiile de iluminat pentru birouri pe care Philips şi Cisco le vor aduce în clădirile cu destinaţie profesională din toată lumea.

cmyk

CityTouch

 

CityTouch is a software platform for outfoor lighting. It allows operators to monitor and manage the public outdoor lighting infrastructure. They can also store, visualize, and analyze historical information about luminaire performance

 

View system

Echipa

Ed Ebrahimian  

Director, Bureau of Street Lighting

City of Los Angeles

Bureau of Street Lighting

 

Philips

Philips CityTouch

Learn more

Related Cases