Branduri

Vizibilitate sporită,

cheltuieli mai mici

Palencia,

Spania

 

Descoperiţi cu a reuşit un oraş să crească confortul şi să reducă costurile de întreţinere, consumul de energie şi emisiile de C02.

Străzile din Palencia iluminate în noapte

Intelligentcity este o soluţie de iluminat

inovatoare care poate optimiza iluminatul public în ceea ce priveşte confortul, securitatea, eficienţa energetică şi reducerea costurilor de întreţinere".
Un bărbat şi un copil jucând cărţi pe o stradă din Palencia iluminată de Iluminat Philips
Oameni mergând pe străzile din Palencia noaptea sub lumina proiectată de sistemele de iluminat de la Philips

Provocarea de la client

 

Reţeaua de iluminat stradal din Palencia era costisitoare şi ineficientă, asigurând o redare slabă a culorii şi generând emisii excesive de C02. Totuşi, chiar dacă reţeaua împovăra financiar oraşul, consiliul orăşenesc nu avea bugetul necesar pentru a renova cele 11.000 de lămpi stradale.

Philips a iluminat oraşul Palencia

Iluminatul potrivit 

 

În căutarea unei soluţii accesibile, Consiliul orăşenesc din Palencia a dorit să renoveze sistemul de iluminat public cu ajutorul unei companii Energy Service Company (ESCO), Clece. Dacă ESCO asigura fondurile iniţiale necesare pentru modernizare, Palencia putea rambursa investiţia din economiile asigurate de noul sistem de iluminat.

 

În etapa iniţială a renovării, au fost instalate 3.139 de corpuri de iluminat. În urma alegerii unor soluţii economice, pe străzile şi bulevardele principale ale oraşului au fost montate lămpi Luma LED, în zonele rezidenţiale au fost instalate lămpi Selenium LED iar în cartierul vechi al oraşului au fost instalate lămpi Villa LED. Corpurile de iluminat au fost conectate cu noduri de control Starsense RF la software-ul CityTouch care permitea controlul la distanţă al sistemului de iluminat în funcţie de zonă.

 

Diferenţa este ca de la zi la noapte. Consumul redus de energie aduce consiliului beneficii economice şi ecologice enorme deoarece poate controla cu uşurinţă nivelurile de lumină din zonele diferite cu ajutorul aplicaţiei CityTouch. Noile corpuri de iluminat emit o lumină de calitate superioară cu o redare excelentă a culorii, sporind siguranţa şi confortul. În consecinţă, calitatea vieţii în Palencia s-a ameliorat considerabil atât pentru vizitatori, cât şi pentru localnici.

  • Luma
    Luma
    Luma este un aparat de iluminat stradal de înaltă performanță, cu o identitate clară în materie de design, ce oferă o soluţie cu răcire perfectă, de tip „montează şi uită de griji”...
  • Selenium LED
    Selenium LED
    Selenium LED este un corp de iluminat economic stradal, care asigură o reducere cu peste 60% a costurilor pentru energie în comparaţie cu soluţiile convenţionale. Forma sa simplă, ...
CityTouch

CityTouch

Aduce oraşul la viaţă. Controlul flexibil, dinamic şi operarea uşoară a sistemului de iluminat orăşenesc.

Vizualizare produs

Modernizarea

atmosferei

oraşului

Echipa

Municipalitatea din Palencia

Client

Raquel López

Lideri de proiect - Philips

Gabriel Rubí

Lideri de proiect - Consiliul orăşenesc din Palencia

Jaime Pontigo

Lideri de proiect - Clece

Cazuri similare