Branduri

Soluţii tip „setează şi

uită de griji”

Royal Mail NDC,
Daventry, Marea Britanie


Aflaţi cum reuşeşte Royal Mail să economisească energie cu ajutorul soluţiilor de iluminat cu LED pentru depozite
Depozitul Royal Mail NDC iluminat cu sisteme pentru industrie de la Iluminat Philips

Tehnologia LED
foarte eficientă energetic

Tehnologia LED asigură economii de energie enorme, reduce emisiile de CO2 şi minimalizează costurile de întreţinere fără niciun compromis privind calitatea luminii”.

 

- Mark Cavill, Director servicii de proiectare pentru energie & clădiri la Royal Mail

Depozitul Royal Mail NDC iluminat cu tehnologia economică LED de la Iluminat Philips
Depozitul Royal Mail NDC iluminat cu soluţii de iluminat de la înălţimi mari furnizate de Iluminat Philips

Provocarea de la client

 

Centrul naţional de distribuţie Royal Mail efectua lucrări de optimizare a depozitului. Depozitul care se întinde pe o suprafaţă de 30 acri şi asigură 700 de locuri de muncă, avea nevoie de multă lumină. Putea oare tehnologia LED să îmbunătăţească mediul de lucru şi să reducă în acelaşi timp facturile de energie?

Iluminatul potrivit 


Iluminarea unui spaţiu de lucru mare, cu tavane înalte necesita o soluţie practică. Sistemul trebuia să fie suficient de puternic pentru a asigura vizibilitate clară pentru muncitori, fără efecte de orbire neplăcute. Royal Mail căuta şi o soluţie de iluminat de la înălţimi mari care să economisească energie.


Răspunsul a fost Gentlespace LED. Acest nou corp de iluminat cu LED poate emite o lumină puternică cu mai multe puncte de lumină decât instalaţiile anterioare, ceea ce înseamnă costuri reduse şi consum de energie scăzut. Lumina furnizată este blândă şi primitoare, creând un mediu de lucru confortabil pentru personal.


Philips, în parteneriat cu Romec-BBTS, a putut monta noile instalaţii în unitate fără să creeze prea multe întreruperi ale activităţilor lucrative zilnice. Structura plată a corpurilor Gentlespace permite instalarea uşoară fără obstrucţionarea sistemelor de sprinklere şi a grinzilor. Noul sistem de iluminat al depozitului permite Royal Mail să economisească 9.000 £ pe an pentru energie. Este echivalentul a 61.712 kg în emisii de C02.


Longevitatea lămpilor LED înseamnă că nu vor trebui înlocuite în următorii cinci ani. Pe lângă economiile privind întreţinerea, nimeni nu va mai fi nevoit să se urce până la tavanele înalte mult timp de acum încolo.

  • GentleSpace gen2
    GentleSpace gen2
    Prin introducerea corpului de iluminat cu LED GentleSpace în 2011, Philips a progresat în domeniul iluminatului industrial, asigurând o reducere uriaşă a consumului de curent, o du...

Susţinem productivitatea
cu ajutorul luminii

Echipa

Royal Mail

Client
Site web

Romec - BBTS

Partener
Site web

Cazuri similare