Branduri

Facilităm

discuţii inteligente

Birouri Audi,

Neckarsulm, Germania

 

Aflaţi cum au îmbunătăţit cei de la Audi sala de şedinţe cu ajutorul iluminatului cu LED.

Sala de şedinţe de la Audi dotată cu sisteme de la Iluminat Philips

Toţi cei care trec
pe lângă sala renovată

admiră luminile, mulţi dintre ei oftând: Vreau să fie şi la mine aşa!”

 

-Bernhard Schneider, Şeful Departamentului de planificare, Audi

Femeie uitându-se la lămpile Philips care iluminează biroul individual la Audi
Sala de şedinţe de la Audi dotată cu sisteme de la Iluminat Philips

Provocarea de la client

 

Fiind lider mondial în proiectarea pentru industria auto, mediul de lucru optimizat este o prioritate pentru Audi. Din dorinţa de a avea facilităţi de ultimă generaţie în birourile sale moderne, căuta o soluţie de iluminat care să satisfacă standardele înalte ale companiei privind designul eficient

Bărbat aşezat pe canapeaua cu imprimeu tip cer pe coridorul Audi iluminat cu soluţii de la Iluminat Philips

Iluminatul potrivit

 

Audi face istorie în domeniul auto de peste 100 de ani. Multe dintre inovaţiile sale de marcă au fost proiectate şi implementate la locaţia sa actuală din Neckarsulm. În 2008, au hotărât să renoveze birourile cu cele mai moderne sisteme de iluminat pentru birouri, în conformitate cu eforturile continue de conservare a energiei şi de a minimaliza pierderile. Pentru a satisface cerinţele unui actor de talie mondială era nevoie de ceva special.


Răspunsul a fost tehnologia LED. Instalaţia DayWave a fost amplasată deasupra mesei din sala de şedinţe datorită modelului său curbat, elegant şi formei lineare. Corpurile de iluminat orientate în jos LuxSpace şi Fugato au fost alese pentru lumina lor de înaltă calitate fără efecte de orbire şi aspectul stilat care se potriveşte bine cu marca Audi. Datorită luminii primitoare cu nuanţe reci, noile corpuri de iluminat au creat o ambianţă plăcută, optimizată pentru lucru.

 

Sala de şedinţe renovată, pe lângă faptul că îi ajută pe talentaţii angajaţi de la Audi să dezvolte idei inteligente, atrage şi privirile trecătorilor. Iluminatul modernizat din sala de şedinţe susţine şi eforturile ecologice, tehnologia LED asigurând economii de energie de până la 70%.

  • Iluminare generală Fugato Compact
    Iluminare generală Fugato Compact
    Fugato Compact este o gamă de corpuri de iluminat fixe cu distribuţie inferioară, dotate cu lămpi compacte fluorescente şi sisteme optice de eficienţă ridicată, destinate aplicaţii...

Cazuri similare