Branduri

Instalează şi uită de

iluminat

 

Newcastle Building Society,
Marea Britanie  

 

Aflaţi cum îşi întâmpină Newcastle Building Society clienţii cu iluminatul economic cu LED

Zonă de circulaţie iluminată cu sistem de iluminat pentru birouri de la Philips

Tehnologia
LED asigură

economii de energie enorme, reduce emisiile de CO2 şi minimalizează costurile de întreţinere fără niciun compromis privind calitatea luminii. Astfel, Newcastle Building Society îşi poate recupera investiţia în decursul unui an de zile”.
Mediu de lucru plăcut cu sisteme moderne de iluminat pentru birouri de la Philips
Iluminat economic cu LED la sediul Newcastle building society, asigurat de Philips

   

Provocarea de la client

 

Newcastle Building Society avea planuri mari pentru noua sa reprezentanţă. Spaţiul era construit în jurul tehnologiilor revoluţionare şi trebuia iluminat integral cu LED. Oare putea Philips să furnizeze o soluţie accesibilă care să fie frumoasă şi practică în acelaşi timp?

Iluminatul potrivit

 

Iluminatul cu LED a putut satisface toate cerinţele. În inima instalaţiei se afla corpul de iluminat orientat în jos LuxSpace care crea o ambianţă primitoare şi tonifiantă. Structura sa compactă ne-a permis să păstrăm şi aspectul modern, minimalist al încăperii.

 

Pentru a da puţină strălucire sălii, am folosit şi Spot LED III. Aceste spoturi LED eficiente iluminează zonele de lucru, evidenţiază indicatoarele şi îi ghidează pe vizitatori prin magazin. Corpurile eW Cove PowerCore au fost instalate pentru a accentua nişele şi alte spaţii înguste. Efectele creează o impresie luminoasă, modernă în magazin, pe placul patronilor.

 

Noile lumini oferă mai multe avantaje pentru Newcastle Building Society. Tehnologia economică LED face posibilă obţinerea unui consum de curent extrem de scăzut, fără a compromite calitatea luminii. De exemplu, lămpile Spot III consumă doar 10 w, economisind 80% la energie, comparativ cu variantele echivalente cu halogen. Lămpile uşor de instalat sunt o adevărată soluţie „montează şi apoi uită de griji”, datorită duratei mari de viaţă care elimină nevoia de înlocuire periodică.

 

Newcastle Building Society este una dintre primele organizaţii din oraş cu sistem de iluminat cu LED 100%. Se estimează că, datorită lămpilor noi, emisiile de CO2 vor fi reduse cu 6 tone pe an; echivalentul a 6 baloane cu aer cald!

  • MASTER LEDspot LV
    MASTER LEDspot LV
    Philips MASTER VALUE MR16 este seria de soluţii cu halogen de joasă tensiune (12 V c.a.) înlocuitoare pentru MR16. Aceste lămpi folosesc soluţia brevetată de Philips pentru a garan...
  • eW Cove MX Powercore
    eW Cove MX Powercore
    Cu fluxul său luminos superior, unghiul larg de distribuţie luminoasă şi gama de culori fixe şi temperaturi de culoare, eW Cove MX Powercore poate fi utilizat pentru iluminatul de ...

Cazuri similare