Branduri

Dotări

pentru

economii de energie

Q8 Qvik to go,
Copenhaga, Danemarca


Aflaţi cum foloseşte Q8 soluţiile de iluminat economice pentru a economisi energie.
Zona caselor de marcat Q8 Qvik to go este iluminată cu soluţiile de iluminat economice de la Philips

Noul sistem de
iluminat

a redus mult consumul de electricitate – iar magazinele sunt mai îmbietoare”.

 

-Manager de proiect şi arhitect, Morten Uttrup, Q8

Diferitele produse de iluminat cu LED pentru benzinării de la Philips ajută Q8 Qvik to go din Copenhaga să economisească energie
Frigiderele Q8 Qvik to go sunt iluminate cu soluţiile de iluminat economice de la Philips

Provocarea de la client

 

Q8 este un furnizor de produse petroliere ecologic. În cadrul uneia dintre iniţiativele sale ecologice, lanţul a renovat 90 dintre benzinării transformându-le în staţiile sustenabile „Qvik to go”. Putea oare iluminatul cu LED să faciliteze aceste eforturi de economisire a energiei?

Produsele de iluminat pentru benzinării de la Philips acoperă plafonul magazinului Q8 Qvik to go

Iluminatul potrivit 


Q8 are planuri revoluţionare pentru magazinele sale. Renovările includ soluţii pentru reciclarea căldurii, reducerea consumului de apă şi a deşeurilor, reciclarea apei din spălătoriile auto şi reducerea consumului de curent. Iluminatul modern pentru benzinării urma să joace un rol major privind economiile de energie.

 

Philips a trecut la treabă. Noul concept de iluminat cu LED include funcţii de gestionare a luminii naturale care măsoară lumina de afară şi ajustează luminozitatea instalaţiei interioare în consecinţă. Acest lucru economiseşte electricitate la apusul soarelui şi seara, deoarece este nevoie de mai puţină lumină pentru a crea diferenţa dorită faţă de lumina de afară.

 

Pentru iluminatul produselor din magazin, sunt folosite panouri LED încastrate şi spoturi StyliD care îmbunătăţesc aspectul datorită redării excelente a culorii. În exteriorul staţiilor de servicii, au fost montate lămpi CitySwan. Această instalaţie, câştigătoare a premiului Danish Design Prize pentru 2010/2011, a fost montată în exterior pentru ghidarea vizitatorilor în zona de servicii. Corpurile de iluminat sunt dotate cu becuri MASTER LEDbulb 8 W care asigură o lumină de înaltă calitate în schimbul unui consum de energie foarte scăzut.

 

Noile lămpi economisesc multă energie. Atât de multă încât investiţia se va recupera în doar trei ani, datorită costurilor operaţionale reduse. În plus, noile lămpi durează în mare de cinci ori mai mult decât becurile tradiţionale.

  • CitySwan LED
    CitySwan LED
    Aparatul de iluminat urban CitySwan este echipat cu un abajur opal, care îl transformă într-un obiect perceptibil în spaţiul public. Pe timp de noapte, CitySwan luminează strada şi...

Chemăm
clienţii
cu ajutorul luminii

Echipa

Kuwait Petroleum (Danemarca) A/S

Cazuri similare