Branduri

Lumina,

ingredientul secret al

performanței

sportive

Stadion FC Viitorul, Constanta, Romania


"Stadionul Viitorul a fost construit în2010, în același an în care renumitașcoală de fotbal de lângă Constanţa,Academia Gheorghe Hagi, a fostinfiinţată în scopul descoperirii șidezvoltării de noi talente în lumeasportului românesc. Stadionul acunoscut mai multe stadii de renovareși modernizare, devenind, în 2015, oarenă sportivă multi-funcţională cuo capacitate oficială de acomodarea peste 4,500 de suporteri. Astăzi,Stadionul Viitorul este gazda anenumărate meciuri de fotbal dar și aechipei Viitorul Constanţa și a fanilorsăi."
terenul de fotbal

Pentru noi, cel mai mult
contează performanța

Performanţa jucătorilor,a spectacolului pe careîl oferim suporterilor și atransmisiei TV a acestuia.Am ales să colaborăm cu un expert în iluminat - Philips Lighting - și am câștigat un partener deîncredere și o soluţie de iluminat profesională, eficientă din punct de vedere energetic, modernă șicare răspunde așa cum ne-am dorit cerinţelor specifice arenelor sportive.

-Cristian Bivolaru, Directorul Clubului FC Viitorul Constanta
terenul de fotbal
terenul de fotbal

Provocarea de la client


Pentru a oferi cea mai bună experienţăatât jucătorilor cât și suporterilor lor,în 2015, domnul Gheorghe Hagi a luatdecizia de a reamenaja incinta în scopulcreșterii capacităţii spaţiului destinatspectatorilor dar și a modernizăriisistemului de iluminat printr-o soluţiemodernă, cu eficienţă ridicată șicapabilităţi sporite pentru facilitareacelei mai bune desfășurări a meciurilorși spectacolelor.
terenul de fotbal

Iluminatul potrivit


"Un meci de fotbalpoate deveni uneveniment puternicemoţional,chiar magic pentruspectatorii săi. Pentru aceasta, este însă nevoie deo fină balansare a intensităţii luminii în beneficiultuturor participanţilor.

O lumină prea puternică poate deranja jucătorii întimp ce o lumină prea slabă va afecta capacitateaspectatorilor de a urmări și participa activ la acţiuneade pe teren.

 

Având în vedere aceste considerente, deciziabeneficiarului FC Viitorul a fost de a folosireflectoarele ArenaVision MVF404, proiectate specialpentru stadioane și arene sportive. Aceste soluţiide iluminat moderne au capacitatea de a potenţaimpactul teatral și emotional al evenimentelor sportivepentru spectator și telespectatori, asigurând, în acelașitimp, și condiţii vizuale optime pentru jucătorii dinteren. ArenaVision MVF404 oferă o eficienţă opticămărită, incluzând o lampă ușor de montat și înlocuit,cu respectarea deplină a normelor IP65 şi oferind,în același timp, toate beneficiile tradiţionale și dejacunoscute ale sistemelor Arena Vision de la PhilipsLighting. Aceste sisteme de iluminat oferă un fluxluminos ridicat.

Versiunea ArenaVision MVF404-flicker free estespecial concepută pentru a elimina complet efectulde flicker în scopul asigurării unei imagini perfectfilmate cu camerele super-slow-motion utilizate laevenimentele sportive. Soluţia permite ajustarearapidă și facilă a intensităţii iluminatului în funcţiede evenimentul ce are loc pe teren, astfel încâtspectatorii de la faţa locului, cât și cei de acasă, săpoată beneficia de cea mai frumoasă experienţăsportivă."

  • ArenaVision MVF404
    ArenaVision MVF404
    Proiectorul ArenaVision MVF404 – proiectat pentru stadioane sportive în aer liber şi arene acoperite de mari dimensiuni – creşte în mod impresionant impactul teatral şi emoţional a...

Cazuri similare