Iluminatul revoluţionar

care se achită de la sine

 

 

Investiţii sustenabile

 

Iluminatul ecologic este benefic afacerilor. O parte substanţială de 22% din factura pentru energie a unui spital tipic este reprezentată de iluminat dar tehnologia economică poate reduce aceste costuri cu până la 50%. Dacă sunt adăugate şi sisteme de comandă inteligente, economiile pot urca până la 80%. Cu asemenea reduceri de costuri, cum să nu investiţi în sistemele de iluminat ecologice pentru spitale?

 

Aflaţi mai multe despre Politica şi programele de sustenabilitate Philips

Lămpi ieftine: merită riscul?

Multe spitale optează imediat pentru cea mai ieftină opţiune de iluminat. Chiar dacă investiţia iniţială pare avantajoasă, aceste sisteme sunt deseori mai costisitoare în timp din cauza costurilor cu electricitatea, întreţinerea şi înlocuirea aferente. Alegerea celei mai ieftine opţiuni, vă poate priva de oportunitatea realizării unor economii considerabile. Datorită consumului redus de energie şi cerinţelor de întreţinere limitate, soluţiile economice vor asigura randamentul investiţiei mult timp în viitor şi nu va trebui să vă mai faceţi griji în privinţa defecţiunilor.
O femeie traversând sala de aşteptare a unui spital

Investiţi acum, economisiţi acum şi continuaţi să economisiţi

Lămpile noastre sustenabile pentru spitale vor reduce consumul de energie din momentul instalării, iar investiţia iniţială va fi recuperată integral în doar trei ani. Dar economiile cu energia şi reducerile de costuri vor continua mult timp după aceea. Şi, dacă investiţi într-o tehnologie de iluminat cu cerinţe reduse de întreţinere, veţi minimaliza şi întreruperile de activitate a spitalului.
Medici examinând un pacient

Ştiaţi că? 

Până la 22% din energia consumată de un spital se datorează iluminatului
Procentul reprezentat de iluminat din energia totală folosită de un spital
Reducere cu până la 50% a consumului de energie datorită iluminatului economic cu LED
Reducerea consumului de energie datorită iluminatului economic cu LED
Economii suplimentare de până la 80% dacă iluminatul cu LED este combinat cu sistemele de comandă
Economii suplimentare realizate dacă iluminatul cu LED este combinat cu sistemele de comandă