Combinaţia perfectă,

pentru fiecare spaţiu

Obţinerea combinaţiei corecte

 

Pentru a ajuta instalatorii să utilizeze în cel mai eficient mod potenţialul tehnic şi comercial al tehnologiei LED, au fost create noi pachete virtuale, speciale, denumite „Pachete de aplicare”. Fiecare pachet este bazat pe aplicaţii reale care vor beneficia în urma implementării combinaţiei corecte de corpuri de iluminat cu LED sau de corpuri de iluminat şi sisteme de comandă.

Cum majoritatea elementelor fac parte din gama populară CoreLine, compatibilitatea este garantată, iar instalarea nu prezintă probleme.

Birouri


Birouri

 

Într-un spaţiu de birou, iluminatul poate ajuta oamenii să se concentreze, să comunice şi să colaboreze. Lumina va crea un mediu sănătos, confortabil şi stimulant.

 

Descărcaţi fişierul PDF

Coridoare


Coridoare

 

Iluminatul coridoarelor trebuie să faciliteze deplasarea persoanelor. Acesta trebuie să asigure o vizibilitate clară, fără a consuma mai multă energie decât este necesar.

 

Descărcaţi fişierul PDF

Industrie


Industrie

 

Aplicaţiile industriale necesită un iluminat eficient, ceea ce înseamnă că întreţinerea minimă şi consumul redus de energie sunt obligatorii. De asemenea, iluminatul trebuie să creeze un mediu degajat, sigur şi plăcut.

 

Descărcaţi fişierul PDF

 

 

Depozitare


Depozitare

 

Spaţiile de depozitare pot fi înghesuite şi aglomerate. Totuşi, dacă se foloseşte un iluminat corespunzător, cu o lumină clară şi revigorantă, ele pot deveni accesibile şi uşor de administrat.

 

Descărcaţi fişierul PDF

Parcări auto


Parcări auto

 

Într-o parcare auto, cel mai important este ca persoanele să îşi găsească drumul repede şi în siguranţă - indiferent dacă sunt la volan sau pe jos. Aşadar, este necesară o lumină strălucitoare, instantanee, fără spaţii întunecoase.

 

Descărcaţi fişierul PDFToate Pachetele de aplicare includ un set ţintit de instrumente care facilitează implementarea numeroaselor beneficii, printre care se numără detaliile aplicaţiei, proiectarea sistemului de iluminat, un instrument pentru calcularea economiilor privind costul total de deţinere, informaţiile detaliate despre modul de aplicare a combinaţiei de produse din pachet şi multe altele.

Calculaţi  
Costul total de deţinere pentru Pachetele de aplicare 

 

Presiunea de reducere a costurilor cu energia, întreţinerea şi a costurilor de operare va continua să crească în vederea atingerii obiectivelor privind schimbările climatice şi bugetele. Înţelegerea costului total al unei instalaţii de iluminat pe întreaga durată de utilizare a acesteia devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce bugetele sunt restrânse şi este nevoie de o planificare pe termen lung.

 

Instrument TCO pentru Pachete de aplicare

Cazuri

Lămpi Master LEDlamp

pentru iluminatul general şi de accent

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informaţii

Contactaţi-ne

 

Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

 

Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate