Branduri

Creăm  

magazine de poveste

AmbiScene

flexibil pentru magazine

AmbiScene oferă noi posibilităţi pentru magazine. Iluminatul său flexibil vă oferă nenumărate modalităţi noi de a atrage clienţii şi de a-i convinge să revină. Efectele de iluminat personalizate pot reflecta mărcile şi îi pot ghida pe vizitatori. Prin simpla atingere a unui buton, luminile AmbiScene se pot schimba, adaptându-se la noile colecţii şi teme.
Crearea unui mediu de vânzare cu amănuntul atractiv cu ajutorul soluţiei de iluminat AmbiScene de la Philips

Experienţă de cumpărare îmbunătăţită

 

Iluminatul AmbiScene poate îmbunătăţi fiecare pas din călătoria clienţilor. Le atrage atenţia cu faţade fascinante. Îi întâmpină cu o ambianţă îmbietoare. Îi ghidează către mărfuri cu efectele de accent. Îi pune într-o lumină extraordinară în cabina de probă, creând amintiri dragi la casa de marcat.

Vitrină la Markenstore, Germania iluminată cu soluţia AmbiScene de la Philips

Cazuri

AmbiScene aplicată

O soluţie AmbiScene necesită muncă în echipă. Procesul poate implica experţi în marketing, consultanţi privind desfacerea cu amănuntul, arhitecţi, proiectanţi de sisteme de iluminat, tehnicieni, personalul magazinului şi profesionişti de la Philips. Se bazează pe un concept care reflectă strategia mărcii dvs. Această idee este transpusă apoi într-un proiect creativ de către un consultant privind iluminatul.


Proiectul dvs. AmbiScene este adus apoi la viaţă de lămpile, corpurile de iluminat şi sistemele de comandă inovatoare. Cu tehnologia de iluminat de la Philips, puteţi transforma în realitate aproape orice idee care vă trece prin minte. Şi, datorită interfeţelor noastre intuitive, puteţi adapta şi modifica cu ușurință ambianţa magazinului pentru ocazii diferite

Iluminatul AmbiScene de la Philips asigură o experienţă de cumpărare unică la magazinul de încălţăminte Shoebaloo din Amsterdam, Olanda

AmbiScene pentru inspiraţie

 

AmbiScene nu este un produs de iluminat. Este o serie de sisteme de iluminat flexibile şi dinamice care vine în ajutorul strategiei de desfacere cu amănuntul în mod creativ şi captivant. Dat fiind că lumina AmbiScene poate fi integrată cu alte tehnologii, soluţia poate fi folosită pentru a crea instalaţii interactive pe care clienţii le adoră.

Magazin de modă iluminat cu soluţia AmbiScene de la Philips

Fişiere de descărcat

Contactaţi-ne

 

Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

 

Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate