You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Luminous Carpets

Un mod nou de a conferi persuasiune designului podelelor

 

Această soluţie unică, brevetată pentru podele combină iluminatul robust cu LED de la Philips cu covoarele cu transmisie a luminii dezvoltate special de Desso; reprezentată de Tandus Centiva în America de Nord şi de Desso în Europa şi Asia. Această inovaţie transformă în mod fundamental felul în care oamenii interacţionează cu spaţiul, podelele devenind o pânză dinamică corelată direct cu simţurile şi înclinația noastră naturală de a căuta lumina. Oferă o nouă libertate de design pentru arhitecţi şi designeri de interior, datorită posibilităţilor de aplicare infinite.

Luminous Carpets are patru aplicări principale

Cum funcţionează

 

Luminous Carpets™ deschide uşa către o lume incitantă a posibilităţilor. De la indicarea ieşirilor în caz de urgenţă şi ghidarea sau informarea oamenilor, până la crearea unei experienţe acaparante care îi inspiră atât pe ocupanţi, cât şi pe vizitatori. Chiar dacă ideea este simplă, tehnologia este una avansată.

 

Citiţi mai multe despre noua noastră tehnologie

Proiecte

Redacţia Bild Zeitung

Berlin

Descărcaţi studiul de caz

Rabobank

Berkel Enschot

Le Village de CA

Paris

Amsterdam
Amsterdam

Architect Biennale

Luminous Carpets pentru proiectul dumneavoastră?

 

Bineînţeles, puteţi lua legătura cu persoana dvs. de contact de la Philips pentru asistenţă. Dacă nu aveţi acest link, ne puteţi contacta direct la adresa luminous.carpets@philips.com, sau pe site-ul web.

Fiţi informaţi  

 

Soluţia Luminous Carpets™ dezvoltată de Philips şi Desso a fost deja prezentată cu entuziasm în presă. Dar nu este cazul să staţi aşteptând următoarea recenzie în presă … înscrieţi-vă pe lista noastră de corespondenţă şi fiţi printre primii care află noutăţile.

 

Abonaţi-vă la buletinul informativ bilunar