Mai inteligent

mai inteligent

pentru depozite

Un sistem economic, flexibil şi inteligent

Simplificăm  lucrurile
 

Servicii pe placul dumneavoastră


Vă putem oferi un pachet de servicii complet care include tot, de la definirea şi stabilirea obiectivelor proiectului, proiectare şi furnizare, până la monitorizare şi asistenţă financiară. Puteţi opta şi pentru garanţiile extinse cu diagnostic şi asistenţă de specialitate.

Filozofia serviciilor de asistenţă pe întreaga durată de utilizare


Philips este unică prin abilitatea sa de a vedea lucrurile din perspectivă şi de a simplifica întregul proces de modernizare sau de instalare a unui sistem de iluminat nou. Putem conlucra cu dumneavoastră pe parcursul întregului proiect şi mai departe, pentru a vă ajuta să valorificaţi potenţialul sistemului de iluminat, atât în prezent cât şi pe viitor – o abordare veritabilă a serviciilor pe întreaga durată de utilizare a sistemelor.

De ce să alegeţi serviciile Philips?


Noi nu suntem doar un partener de încredere, cunoscut pentru standardele ridicate de calitate şi întreţinere, ci avem o abordare progresistă în privinţa mentenanţei continue. În plus, pe măsură ce se dezvoltă tehnologia iluminatului, noi putem oferi consultanţă privind integrarea inovaţiilor în sistemul dvs. GreenWarehouse care este deja conceput pentru viitor.