Iluminat

mai inteligent

pentru depozite

Un sistem economic, flexibil şi inteligent

Beneficiile sistemului

  Întreţinere redusă

Corpurile de iluminat cu LED din sistemul nostru GreenWarehouse sunt faimoase pentru fiabilitatea lor – la care se adaugă funcţiile de zonare, de detecţie a prezenţei şi sistemele de comandă care prelungesc suplimentar durata de utilizare, sporind şi mai mult economiile de energie şi reducerile de costuri – astfel, beneficiaţi de un cost total de deţinere semnificativ mai mic decât în cazul sistemelor de iluminat tradiţionale.

  Sănătate şi confort

Calitatea mai bună a luminii este sinonimă cu confortul sporit. Dacă oamenii se simt mai bine, lucrează mai bine, ceea ce înseamnă că productivitatea creşte şi toată lumea este mulţumită. Noua noastră generaţie de corpuri de iluminat cu LED de la înălţimi mari asigură o acoperire mai consistentă a luminii, fără zone întunecate şi cu o redare mai bună a culorii, astfel că muncitorii îşi îndeplinesc sarcinile într-un mediu mai confortabil ia clienţii resimt şi ei beneficiile.

  Reducerea amprentei de carbon

Organizaţiile sunt presate din ce în ce mai mult să îşi reducă amprenta de carbon. Reducerea emisiilor de carbon cu ajutorul sistemului nostru eficient de iluminat GreenWarehouse asigură economii de energie de  până la 50% – aceasta fiind dovada că iluminatul poate avea o contribuţie majoră la reducerea costurilor şi a emisiilor de carbon.

Sisteme de comandă simplificate

 

Posibilitatea de reglare a intensităţii luminoase a LED-urilor înseamnă că sistemele de comandă wireless reprezintă un partener natural. Cum costurile şi complexitatea asociate cu instalarea sistemelor de comandă cu fir pot fi descurajante, sistemul nostru wireless simplifică procesul deoarece noi am combinat totul într-un singur pachet şi am eliminat complexitatea proceselor de instalare, punere în funcţiune şi operare zilnică.

Atingerea obiectivelor de afaceri

 

Noi înţelegem problemele cu care vă confruntaţi, atât d.p.d.v. comercial cât şi din perspectiva iluminatului. Experienţa noastră în domeniul iluminatului ne plasează pe o poziţie care ne permite să inovăm continuu. Philips investeşte mai mult decât orice altă companie din domeniul iluminatului în dezvoltarea de noi produse (în jur de 7% din cifra de afaceri) – iar eforturile noastre se concentrează fără ezitare pe îmbunătăţirea eficienţei afacerilor dvs.

Economii de energie şi reduceri de costuri la o primă analiză

Recuperarea normală a investiţiei
Economii de energie şi reduceri de costuri posibile
Economii de energie suplimentare cu Flux luminos constant (CLO)

Recuperare rapidă a investiţiei

 

Perioada tipică de recuperare a investiţiei în cazul sistemului GreenWarehouse Philips este de numai trei ani deoarece eficienţa combinată a tehnologiei LED şi a sistemelor de comandă şi zonare permite economii de 50% privind energia şi costurile. Flux luminos constant – ajustarea iluminatului excesiv prin reducerea fluxului luminos la un nivel adecvat încă de la instalare poate genera economii suplimentare de energie de până la 10%.

Economii de până la

220 mii de Euro

în 10 ani

Costul total de deţinere pe o perioadă de 10 ani

Exemplu de randament al investiţiei pe o perioadă de 10 ani