Siguranţă

pe străzi

Zone rezidenţiale

 

Iluminatul joacă un rol extrem de important pentru siguranţa rezidenţială. Cu iluminatul stradal cu LED, putem creşte vizibilitatea pentru şoferi şi pietoni pe timpul nopţii. Aplicaţiile noastre pentru zone rezidenţiale asigură o lumină de înaltă calitate, reducând în acelaşi timp poluarea luminoasă şi consumul de energie.

 

Contactaţi-ne

Sisteme conectate pentru drumuri şi străzi    

Produse pentru  domeniul rezidenţial

 • TownGuide Performer
  TownGuide Performer
  Familia TownGuide Performer constă din șase forme familiare şi totuşi moderne: con plat, glob, con clasic, clasic, T şi Tzero. Toate variantele sunt disponibile atât cu glob transp...
  • Șase construcţii uşor de recunoscut şi totuşi moderne, care se integrează armonios în mediu şi îi sporesc farmecul estetic
  • Sursele de lumină LED, în combinaţie cu o gamă largă de elemente optice, asigură obţinerea configuraţiei optime pentru aplicaţia dumneavoastră. LED-urile de ultimă generaţie sporesc confortul vizual pentru şoferi, biciclişti şi pietoni.
  • Reducere semnificativă a consumului de energie şi a amprentei de carbon în comparaţie cu lămpile cu mercur HPL, lămpile SON-T şi lămpile fluorescente compacte PL-L; posibilitatea de a reduce şi mai mult consumul de energie atunci când se folosesc opţiuni CLO sau de reglare a intensităţii luminoase (până la 80% în comparaţie cu lămpile cu mercur HPL)

Calculaţi  
Costurile totale de deţinere 

 

Presiunea de reducere a costurilor cu energia, întreţinerea şi a costurilor de operare va continua să crească în vederea atingerii obiectivelor privind schimbările climatice şi bugetele. Înţelegerea costului total al unei instalaţii de iluminat pe întreaga durată de utilizare a acesteia devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce bugetele sunt restrânse şi este nevoie de o planificare pe termen lung.

 

Calculaţi economiile pe care le puteţi face

Descoperiţi mai multe despre   

Cum
vă putem ajuta
prin serviciile pe care le oferim?

Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

Creăm noi valori  împreună


Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
 

Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

 

Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

Imagine cu harta lumii

Lighting Academy

     

Extindeţi-vă afacerea

 

Aflaţi mai multe despre lumină cu videoclipurile şi webinarele noastre.

 

Aflaţi mai multe

 

Următorul webinar

Participaţi la acest webinar şi aflaţi cum transformă soluţiile de iluminat inovatoare o simplă vizită la magazin într-o experienţă unică.
Modă

Internetul luminii

Urmăriţi acest webinar despre controlarea luminii prin intermediul internetului

Rolul luminii în industria hotelieră

Urmăriţi videoclipul pentru a afla mai multe

despre felul în care iluminatul

pentru industria hotelieră poate transforma

sejurul unui oaspete într-o

experienţă memorabilă.

Industria hotelieră