Branduri

Sisteme profesionale de iluminat
pentru drumuri si strazi

Drumuri şi străzi 

 

Noi credem în dezvoltarea unor soluţii de iluminat exterior cu LED inovatoare care îmbunătăţesc şi sporesc calitatea vieţii oamenilor. Scopul nostru este să furnizăm sisteme care sporesc confortul şi conectivitatea mediului nostru exterior şi, în acelaşi timp, susţin responsabilitatea socială şi nevoia de conservare a planetei.

 

Contactaţi-ne

Sisteme conectate pentru drumuri şi străzi    

Produse pentru drumuri şi străzi

Iridium gen3 LED

Iridium gen3 este primul corp de iluminat cu adevărat inteligent, proiectat pentru conectivitate uniformă. Punere în funcţiune fără probleme – trebuie doar să instalaţi corpul de iluminat şi să îl controlaţi de la distanţă prin CityTouch

 

Vizualizare produs

Calculaţi  
Costurile totale de deţinere

 

Presiunea de reducere a costurilor cu energia, întreţinerea şi a costurilor de operare va continua să crească în vederea atingerii obiectivelor privind schimbările climatice şi bugetele. Înţelegerea costului total al unei instalaţii de iluminat pe întreaga durată de utilizare a acesteia devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce bugetele sunt restrânse şi este nevoie de o planificare pe termen lung.

 

Calculaţi economiile pe care le puteţi face

Descoperiţi mai multe despre   

Cum
vă putem ajuta
prin serviciile pe care le oferim?

Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

Creăm noi valori  împreună


Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
 

Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

 

Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

Imagine cu harta lumii

Lighting University

 

Academy

 

Academy

 

 

Lighting University oferă o gamă completă de resurse educaţionale celor care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele cu privire la iluminat.

 

Aflaţi mai multe

 

 

Extindeţi-văafacerea  

 

Aflaţi mai multe despre lumină cu videoclipurile şi webinarele noastre