Branduri

View the product

IntelliPower gen2

IntelliPower gen2 – Permite tranziţia de la iluminatul static convenţional la iluminatul dinamic cu LED-uri, utilizând infrastructurile electrice existente

IntelliPower gen2
 • Produs
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informaţii despre familia de produse

   IntelliPower vă permite să implementaţi soluţii de iluminare cu LED inteligente, controlabile digital, în orice situaţii unde recablarea nu este fezabilă sau dezirabilă, inclusiv în cazul clădirilor istorice, la sistemele terestre, poduri şi exterioare monumentale. Prin utilizarea infrastructurilor electrice şi fizice existente, IntelliPower permite instalarea de sisteme de iluminat cu LED dinamice, controlabile digital, în locaţii unde anterior acest lucru nu era posibil.

   Benefits

   Permite aplicarea de soluţii de iluminat inteligente, controlabile digital, în locaţii unde acest lucru nu era posibil anterior
   Reduce costurile de instalare la aplicaţiile cu adaptare

   Caracteristici

   Tehnologie revoluţionară - IntelliPower utilizează o implementare inovatoare a unei tehnologii cu valoare demonstrată de purtător de linie electrică pentru a transmite date de comandă cu lărgime mare de bandă la sisteme de prindere prin cabluri terestre standard 2+.
   Comunicaţii de date de lărgime de bandă mare - spre deosebire de sistemele PLC de lărgime de bandă mică şi medie, IntelliPower asigură comunicaţii de date de viteză şi lărgime de bandă mare de la orice controler de iluminat DMX sau Ethernet, compatibil cu gama completă de efecte de iluminat cu schimbarea culorilor şi jocuri dinamice de lumini, nu doar simpla comutare şi reducere digitală a intensităţii.
   Utilizează infrastructura electrică existentă - Data Enabler IntelliPower distribuie date digitale de comandă de la orice controler DMX sau Ethernet, prin branşamentele electrice existente, utilizând cablurile terestre standard 2+. Data Receiver IntelliPower converteşte fluxurile de putere şi comandă în cablaje terestre 3+ pentru livrarea la sisteme de fixare inteligente pentru iluminat cu LED Powercore de la Philips Color Kinetics.

   Utilizări

   Clădiri istorice, sisteme subterane, poduri şi exterioare monumentale
   Locuri în care recablarea nu este fezabilă sau dorită
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii