Branduri

 • Produs
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informaţii despre familia de produse

   AntumbraButton iColor Keypad este un controler de lumină de sine stătător pentru instalaţii RGB şi LED cu lumină albă inteligente de la Philips Color Kinetics. Controlerul montat pe perete declanşează până la şase jocuri de lumină prin simpla apăsare a unui buton. Cu tehnologia Power-over-Ethernet (PoE), se elimină necesitatea unei surse de energie separate, oferind o mai mare libertate de amplasare, o fiabilitate crescută şi o instalare uşoară.

   Benefits

   Declanşează până la şase jocuri de lumină
   Design elegant, modern şi personalizabil
   Conform cu PoE înseamnă că un cablu Ethernet furnizează atât date, cât şi energie

   Caracteristici

   • Şase efecte încorporate şi până la şase scene ce pot fi configurate – Antumbra iColor Keypad utilizează efectele de lumină încorporate, eliminând nevoia unei surse de date externe. Utilizaţi software de configurare Antumbra iColor Keypad Effect Manager pentru a selecta dintre cele şase efecte şi a ajusta setările efectelor precum culoarea, viteza şi luminozitatea, după cum doriţi. Salvaţi până la şase seturi de efecte şi de setări ca scene. Utilizaţi scenele cu o simplă atingere de buton.
   • Tehnologie cu efect de câmp – interfaţa detectează apropierea unui utilizator şi se activează, iniţiind un efect bogat de perdea luminoasă pentru a încuraja interacţiunea. Un senzor de lumină intern măsoară lumina ambientală şi reglează efectul de perdea luminoasă în funcţie de aceasta.
   • Furnizat ca două componente – modul pentru aplicaţie conţine planşa, rama, baza şi placa de montare care pot fi combinate pentru a se asorta cu decorul. Modulul iColor Communication conţine toate funcţiile logice şi de reţea şi este programat în prealabil, în afara spaţiului de montare, astfel încât punerea în funcţiune să poată începe înainte de finalizarea operaţiunilor finale.
   • Reglarea rapidă a intensităţii luminoase şi controlul imediat al pornirii/opririi – reglaţi uşor luminozitatea luminilor conectate de la 0% la 100% sau porniţi-le şi opriţi-le.
   • Opţiuni pentru mai multe limbi şi etichetarea pictogramelor – opţiunile pentru limbă ale etichetelor de pe panouri includ engleza, chineza şi araba. O bibliotecă de pictograme comune trece dincolo de barierele lingvistice, ceea ce este deosebit de util în aplicaţiile hoteliere.
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii