Branduri

   Informaţii despre familia de produse

   Sistemul ActiLume Wireless 1-10 V poate funcţiona împreună cu dispozitivele OccuSwitch Wireless.Corpurile de iluminat fără fir şi sistemul ActiLume Wireless 1-10 V partajează informaţii privind ocuparea şi se opresc atunci când niciun senzor nu detectează prezenţa.Senzorul ActiLume 1-10 V asigură eficienţa energetică în condiţii de lumină naturală pentru cutiile de distribuţie wireless conectate. Reglarea în funcţie de lumina naturală nu este partajată în reţeaua wireless.Într-o reţea wireless, se pot crea diverse zone cu dispozitive wireless. Se pot crea delimitări între aceste zone ce pot fi utilizate din memorie folosind telecomanda wireless.

   Benefits

   Flexibilitate maximă fără costurile suplimentare necesare pentru cablaj; corpurile de iluminat sprijinite pe podea pot fi utilizate pentru a crea un sistem de iluminare controlată.
   Se pot folosi diverşi senzori pentru a genera o eficienţă energetică maximă prin reglarea intensităţii luminoase atunci când o persoană părăseşte zona de lucru, deşi lumina se va stinge complet doar atunci când toate persoanele prezente părăsesc zona.
   Telecomanda poate fi utilizată pentru suprareglarea manuală a sistemului şi pentru memorarea şi utilizarea din memorie a trei scene de delimitare.
   Oferă soluţii de eficienţă energetică uşor de instalat.

   Caracteristici

   Cu ajutorul sistemului ActiLume Wireless 1-10, corpurile de iluminat încastrabile, sprijinite pe podea şi suspendate pot fi conectate cu uşurinţă pentru a forma un singur sistem, fără costuri mari privind cablajul sau compromiterea flexibilităţii, ce va fi necesară ulterior.
   Reţeaua fără fir se bazează pe standardul ZigBee. ZigBee creează o reţea de tip plasă fină, solidă, sigură, ce acceptă comunicaţii de date la viteză redusă, asigurând o durată lungă de viaţă pentru dispozitivele alimentate cu acumulator.
   În timp, o reţea poate fi extinsă pentru a include alte dispozitive din familia OccuSwitch Wireless (OSW). Familia OccuSwitch Wireless include un actuator OSW şi o serie de senzori.
   Într-o reţea fără fir, se pot conecta până la 16 dispozitive wireless.
   Caracteristicile senzorului ActiLume 1-10 V sunt încă valabile: reglarea detectării nivelului de lumină pe o rază de la 1/3 până la 3; timp de decalare personalizat între 1 şi 30 de minute; activarea efectului de remanenţă timp de 100 de ore.
   Suprareglare individuală prin comandă personală cu ajutorul funcţionalităţii „Apăsare şi reglare intensitate luminoasă” de pe cutia de distribuţie sau cu ajutorul telecomenzii wireless care controlează diversele dispozitive din reţea.

   Utilizări

   Sistemul ActiLume Wireless este conceput pentru diverse aplicaţii la interior.
   Senzorul ActiLume 1-10 V este proiectat pentru plafoane cu înălţimi de maxim 3,5 m. Dacă sunt necesare alte zone de detectare, reţeaua poate fi extinsă cu senzori OccuSwitch Wireless.
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii