SmartForm – noul standard pentru iluminatul în spaţii de birouri cu aparate de iluminat încastrate, subţiri

SmartForm TBS415

SmartForm TBS415

  • SmartForm – noul standard pentru iluminatul în spaţii de birouri cu aparate de iluminat încastrate, subţiri

    • Slender, recessed 'light surface' luminaires with MLO Micro Lens Optics or 'light beam' luminaires with micro- or mini-optics for unobtrusive ceiling integration
    • Complete family of linear luminaires designed to fit a wide range of ceiling types
    • Available with either 1 or 2 TL5 lamps for excellent, energy-efficient office lighting solutions

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Informaţii despre familia de produse

Reflectând tendinţa Philips către simplitate, gama de produse încastrate SmartForm reprezintă o familie completă de aparate de iluminat semi-modulare, extrem de versatile. Aceste aparate de iluminat sunt disponibile cu MASTER TL5, în variante foarte mici, subţiri. Concepute pentru a fi montate pe o gamă largă de tavane, această familie completă poate satisface cele mai multe cerinţe ale proiectelor, în majoritatea aplicaţiilor.Eficienţă energeticăPe lângă încorporarea lămpilor eficiente din punct de vedere energetic TL5 şi a unei game de balasturi electronice Philips, familia de produse SmartForm încastrate poate fi echipată cu controale pentru iluminat pentru detectarea prezenţei şi reglarea pe timp de zi (ActiLume) sau doar pentru reglarea pe timp de zi (Luxsense), cu scopul de a reduce consumul de energie (raportul W/m2 este foarte scăzut). Astfel, această gamă Green Flagship reduce, de asemenea, costul general pentru proprietari, precum şi nivelurile de CO2, făcând din SmartForm o alegere ecologică.Modul SmartForm TBS415 încastrat – „fascicul luminos" semi-modular – de 600 mmAparatele de iluminat SmartForm încastrate sunt concepute pentru a fi integrate în sisteme de tavane drepte cu o lăţime de 148 mm (jumătate de modul 300 mm) pentru tavane cu grindă T expuse şi false şi variantele extinse pentru tavanele tip bandraster.1 lampă TBS415 „suprafaţă luminoasă”MLO şi sistem optic asimetric în concept modular 1/2, cu o lăţime de 148 mm. Lungime modulară 600, 900, 1200 şi 1500 mm. Se poate extinde până la 2400 mm.1 lampă TBS415 „fascicul luminos”Microsistem optic în concept modular 1/2, cu funcţie AIR, cu o lăţime de 148 mm. Lungime modulară 600, 900, 1200 şi 1500 mm. Se poate extinde până la 2400 mm.2 lămpi TBS415 „fascicul luminos”Mini-sistem optic, 2 lămpi în concept modular 1/2, cu funcţie AIR, cu o lăţime de 148 mm. Lungime modulară 600, 900, 1200 şi 1500 mm. Se poate extinde până la 2400 mm.

Caracteristici

O varietate de surse de lumină cu LED-uri sau MASTER TL5
Sisteme optice MLO
Balast electronic
Poate fi echipat cu controlere pentru iluminat pentru detectarea prezenţei şi de reglare în funcţie de lumina naturală (ActiLume) sau doar pentru reglare în funcţie de lumina naturală (Luxsense)

Utilizări

Birouri
Educaţie
Sănătate
Spaţii de recreere
Magazine
Industrie
Fişiere de descărcat
Leaflets
Visuals

Creăm noi valori  împreună


Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
 

Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

 

Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

Imagine cu harta lumii